Na Počku je bilo definitivno najbolj udobno od vseh mojih obiskov do sedaj, sem najmanj švical in se najmanj bal za tehniko, da bi ostala v enem kosu.Kolk pa je to kaj udobno napram helmutu?
Drugače na cesti je kar je, v bistvu ni tako neudobno, kot zgleda, definitivno pa je to brezveze primerjat z običajnimi vozili in terenci. Bomo videli, ampak imam občutek, da me ne bo bolel hrbet po daljši vožnji. Dimen mi je dal še eno idejo za vzmetene zice, ki so tako kompaktni, da gredo v to kabino. Definitivno bom pozoren, če jih bom kje staknil.
Seveda, že dizajniram svoj novi logo in printam eno veliko nalepko z naslovom bloga ...Ima ene ogromne kanvase za personalizacijo. Se mi zdi da sicer nisi najbolj navdušen nad tem? Še prednja maska bi lahko bila na CNC narezana ...
Ampak maska ... dobra ideja, tnx, si bom zapomnil za čase, ko se bodo nujnosti umaknile špileraju.
Svetijo, zame dovolj, je pa res, da nisem zahteven glede tega. Pa dolge ima tudi. Kar ne pomeni, da ne vidiš pred sabo svoje sence, ko ti povprečen avto sveti zadaj.Luči svetijo kaj?
24V sistem. O tem več malo kasneje, ko se bom razgovoril o elektriki.