Moja Impreza

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Odgovori
Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 27. Maj 2010, 22:48

Če sm ga prav razumel, lahko uredi za vse zavarovalnice, ja...

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 27. Maj 2010, 22:50

NoFEAR napisal/-a: Andrej, če se ne motim, tud ti tja hodiš, ane? ;-)
:-) Ne tega poznanstva se nisem izkoristil.
Cenitve hodim delat na Generali.

@gorazd0: ne to govort, ti bo na konc res pocla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;-)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 27. Maj 2010, 23:20

HuskY napisal/-a:Cenilec danes pogledal, spisek je kar dolg, oz dal bo nek limit :? Bomo vidl kaj bojo pri kleparjih rekl...

Je kržič OK?
Vsak skrivlen pleh je zoprna reč. Upam da čim bolš pošlihtaš. Če plača zavarovalnca vse je Kržič ok. Vsekakor daj popravljat nekomu ki je že delal na subarujih, drugače se zna zgodit da ne boš preveč zadovoljen s končnim izdelkom.

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Prispevki: 452
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 09. Junij 2010, 17:18

Ti postopki se pa vlečejo v nedogled! Danes se je stvar končno premaknila naprej, tako da se avto sedaj popravlja. Mam pa eno vprašanje. Ker sem dobil kazen za nepravilno parkiranje, je baje tudi možnost da bom moral poravnati del stroškov. Kako je s tem? Ne morm verjet, da bom na koncu še plačeval za to, ker nism bil kriv!

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619

Odgovor Avtor: gorazd0 » 09. Junij 2010, 20:51

Kolikor je meni znano krije povzročitelj; ti si pa pač naredu prekršek; kriv še vedno nisi...

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 09. Junij 2010, 20:52

Ne vidim fore... Ti si kriv za napačno parkiranje, on pa za povzročitev nesreče. Pika.
Poznam primer, motorist je dobil še in još kazni, ampak za povzročitev pa voznik avta.

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 09. Junij 2010, 20:59

Js tut ne vidim fore. Cenilc mi je reku, da obstaja možnost, da zaradi tega, ker sm naredu prekršek, lahko delno tut jaz krijem stroške. Kao da se lahko njihovi pravniki v to vpičjo...

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619

Odgovor Avtor: gorazd0 » 09. Junij 2010, 21:03

hm; poleg tega je impreza mirovala... ne rečem alkohol itd.. tole pa ne verjamem da bo panika;
če pa bo... pa do odvetnika v Medvode... včasih je delal za Triglav, zdaj pa je prestopil na "svetlo stran" :)

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 09. Junij 2010, 21:07

Sej ne rečem, cenilec je bil korekten in fer, ni pripomb. Če se kj zakomplicira, bom pa upošteval nasvet :-)

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator

Odgovor Avtor: NoFEAR » 09. Junij 2010, 21:13

Po ZVCP je povzročitelj nesreče seveda tisti, ki se je zaletel v tvoj avto, o tem ni dvoma. Ampak če si bil napačno parkiran, znajo zavarovalniški pravniki svašta kombinacij pogruntat... V takih primerih ponavadi odtrgajo določen % pri izplačilu zneska popravila, kot soudeležbo...

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 09. Junij 2010, 21:15

avto je bil tko parkiran kot na sliki, samo bolj notr...sej se vidi kolk...

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator

Odgovor Avtor: NoFEAR » 09. Junij 2010, 21:19

Ni važno kolk je bil parkiran not oz. vn - če si dobil kazen, pol je blo parkiranje nepravilno. Pravnikov kaj drugega ne bo zanimalo.

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 03. Julij 2010, 21:06

Včeraj sem se po mukotrpnih 40ih dneh ponovno vsedel v moj puhalnik in obrnu ključ. Ker filing je spet poslušat strejt pajp :) občutki so bili fenomenalni, sploh če pomislim kakšno odlično nalogo je opravil klepar Igor Oblak, kateri je naredil res tako kot se šika! Avto zgleda k nov! Še par stvari mi je popravil, naprimer ne pušča več voda v prtlažnik in še nekaj malenkosti! Res človek na mestu! Definitivno priporočam.

Na žalost pa še ni vse končano, saj zavarovalnica res vleče stvar! Sploh še nimajo policijskega zapisnika, čeprav je minil več kot 1 mesec!!!! halo?

No, važno da je avto vredu poštiman, kaj mi največ pomeni! Če kdo rabi kleparja, je Igor pravi naslov!

LP

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 03. Julij 2010, 21:11

Odlično! Lahko bi še kako simbolično slikco prilepil poleg :D

Kar se tiče zapisnika, si zmišlujejo, da kao nimajo. Pokliči na policijsko postajo katera je imela čez primer, ko ti potrdijo da so že oddali to sporoči zavarovalnici...in se bo čudežno našel in če ne spodbudi policijo, da ga čimprej pošlje...v primeru da še niso... :-)

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator

Odgovor Avtor: NoFEAR » 03. Julij 2010, 21:36

Fajn da ti ga je dobr poštimal...

Drugače pa Policija pošlje zapisnik naprej največkrat v roku treh dni od takrat, ko je jasno kdo so udeleženci in povzorčitelj(i) nesreče. Je pa tako, da se zapisnika ne pošlje direkt na zavarovalnico, ampak na slovensko zavarovalniško združenje od koder ga posredujejo tvoji zavarovalnici. Koliko časa to traja preko njih, pa ne vem.

Lahko si probaš kopijo zapisnika pridobit na policijski postaji, ki je nesrečo obravnavala, pa ga sam odneseš na zavarovalnico. Nism 100% da si upravičen do kopije, ampak pozanimat se, te nič ne stane. Boš pa vsekakor zvedel kdaj so ga poslali naprej...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov