Moja Impreza
-
Andrej
Vsak skrivlen pleh je zoprna reč. Upam da čim bolš pošlihtaš. Če plača zavarovalnca vse je Kržič ok. Vsekakor daj popravljat nekomu ki je že delal na subarujih, drugače se zna zgodit da ne boš preveč zadovoljen s končnim izdelkom.HuskY napisal/-a:Cenilec danes pogledal, spisek je kar dolg, oz dal bo nek limitBomo vidl kaj bojo pri kleparjih rekl...
Je kržič OK?
Ti postopki se pa vlečejo v nedogled! Danes se je stvar končno premaknila naprej, tako da se avto sedaj popravlja. Mam pa eno vprašanje. Ker sem dobil kazen za nepravilno parkiranje, je baje tudi možnost da bom moral poravnati del stroškov. Kako je s tem? Ne morm verjet, da bom na koncu še plačeval za to, ker nism bil kriv!
Včeraj sem se po mukotrpnih 40ih dneh ponovno vsedel v moj puhalnik in obrnu ključ. Ker filing je spet poslušat strejt pajp
občutki so bili fenomenalni, sploh če pomislim kakšno odlično nalogo je opravil klepar Igor Oblak, kateri je naredil res tako kot se šika! Avto zgleda k nov! Še par stvari mi je popravil, naprimer ne pušča več voda v prtlažnik in še nekaj malenkosti! Res človek na mestu! Definitivno priporočam.
Na žalost pa še ni vse končano, saj zavarovalnica res vleče stvar! Sploh še nimajo policijskega zapisnika, čeprav je minil več kot 1 mesec!!!! halo?
No, važno da je avto vredu poštiman, kaj mi največ pomeni! Če kdo rabi kleparja, je Igor pravi naslov!
LP
Na žalost pa še ni vse končano, saj zavarovalnica res vleče stvar! Sploh še nimajo policijskega zapisnika, čeprav je minil več kot 1 mesec!!!! halo?
No, važno da je avto vredu poštiman, kaj mi največ pomeni! Če kdo rabi kleparja, je Igor pravi naslov!
LP
Odlično! Lahko bi še kako simbolično slikco prilepil poleg
Kar se tiče zapisnika, si zmišlujejo, da kao nimajo. Pokliči na policijsko postajo katera je imela čez primer, ko ti potrdijo da so že oddali to sporoči zavarovalnici...in se bo čudežno našel in če ne spodbudi policijo, da ga čimprej pošlje...v primeru da še niso...
Kar se tiče zapisnika, si zmišlujejo, da kao nimajo. Pokliči na policijsko postajo katera je imela čez primer, ko ti potrdijo da so že oddali to sporoči zavarovalnici...in se bo čudežno našel in če ne spodbudi policijo, da ga čimprej pošlje...v primeru da še niso...
Fajn da ti ga je dobr poštimal...
Drugače pa Policija pošlje zapisnik naprej največkrat v roku treh dni od takrat, ko je jasno kdo so udeleženci in povzorčitelj(i) nesreče. Je pa tako, da se zapisnika ne pošlje direkt na zavarovalnico, ampak na slovensko zavarovalniško združenje od koder ga posredujejo tvoji zavarovalnici. Koliko časa to traja preko njih, pa ne vem.
Lahko si probaš kopijo zapisnika pridobit na policijski postaji, ki je nesrečo obravnavala, pa ga sam odneseš na zavarovalnico. Nism 100% da si upravičen do kopije, ampak pozanimat se, te nič ne stane. Boš pa vsekakor zvedel kdaj so ga poslali naprej...
Drugače pa Policija pošlje zapisnik naprej največkrat v roku treh dni od takrat, ko je jasno kdo so udeleženci in povzorčitelj(i) nesreče. Je pa tako, da se zapisnika ne pošlje direkt na zavarovalnico, ampak na slovensko zavarovalniško združenje od koder ga posredujejo tvoji zavarovalnici. Koliko časa to traja preko njih, pa ne vem.
Lahko si probaš kopijo zapisnika pridobit na policijski postaji, ki je nesrečo obravnavala, pa ga sam odneseš na zavarovalnico. Nism 100% da si upravičen do kopije, ampak pozanimat se, te nič ne stane. Boš pa vsekakor zvedel kdaj so ga poslali naprej...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost