@danci1973 nisem tako bogat, da bi poceni kupoval
@titz si še kaj drugega izvedel? Jst bom govoril z njim še danes enkrat, da "vidim" v kakšnem stanju je...
@pito
Ne vem, kake veze imaš ti v mislih, imam pa kolega ki zna odlično italjansko...in malce v poslu kompenzirava, tako ga lahko nahecam, da mi je pripravljen naresti uslugo in zapravit kak dan časa, da hodi z mano naokoli po Italiji...
Vsekakor redno spremljam trg, so pa cene dol pretirane in dražje kot v dojčlandu, v katerega sem tudi pripravljen it po avto...
Nazadnje sem skoraj že krenil na pot po eno lepotico, katero so zgleda že prodali (sem sedajle gledal oglase), pa sem si premislil, ker bi uvoz stal PREVEČ, nakoncu bi iz avta ki stane 15.500 prišel z zimskimi gumami, kaskom ter vsem ostalim na skoraj 20.000 eur...
Tudi sedaj čedalje bolj razmišljam, da bi raje poiskal 06 letnik ki ima nastavljiv dif in vse...čeprav mi je verzija pred FL jem lepša...
Bomo videli...se mi ne mudi z nakupom, me pa matra že kar precej
Aja še tole, realna cena za tak avto (03-05) letnik ,se mi zdi da je med 14 in 16 k eur, vsi bi imeli pa po 18k zanje...še mal daš zraven in kupiš 06...samo tist "mal" je v vrednosti še enega spodobnega avtomobila....
Lp