Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
zabrnek
Član Subaru kluba
Prispevki: 954
Kraj: Lom pod Storžičem

Odgovor Avtor: zabrnek » 02. November 2009, 20:28

irCAR81 napisal/-a:Sej ne me narobe razumet. Tud Impreza 1.6 ni napačen avto. Z reduktorjem je super 'hill climber', za normalno po(d) omejitvah pelat (dobr traktor komot prehitiš) je tud okey. Je treba vedt za kaj kupuješ avto.
Zelo me pritegne reduktor. Ker imam kar naprej situacije, ki bi prišel prav. Sedej večinoma vozim justy-ja, ki je za krajše razdalje suprca. Kar se pa avtoceste tiče, udobja pa vemo kako je.
Mislim pa da bo 90km nekak zadosti. Pa ne bomo skos rally vozil.hehe

Aha...pa še nekaj...kako je s klimo? Se jo mogoče da dodatno namestit?

lp

mesecnik
Uporabnik foruma
Prispevki: 1472

Odgovor Avtor: mesecnik » 02. November 2009, 20:33

@zabrnek: bi te morda zanimal moj forester? Ima klimo in reduktor. Poglej eno temo nižje.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 02. November 2009, 21:08

picinni napisal/-a:
_BiStRi_ napisal/-a:(če ne bomo šli do takrat že pogledat jo :D )
Želim ti, da se ti nasmehne (tudi v tem primeru) sreča in čimprej ubodeš novo Prco :-)
Hvala :D

Me že kar precej matra...vseeno se mi z nakupom ne sme preveč muditi, ko/če se najde prava, bom kupil...sem imel nekaj ogledanega že v ITA, pa sem si premislil...dobro bi bilo če bi kupil čim novejšo z čim manj KM...

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4465
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Odgovor Avtor: danci1973 » 02. November 2009, 21:12

_BiStRi_ napisal/-a:.dobro bi bilo če bi kupil čim novejšo z čim manj KM...
Za čim manj ojrotov... ;-)

D.

Uporabniški avatar
zabrnek
Član Subaru kluba
Prispevki: 954
Kraj: Lom pod Storžičem

Odgovor Avtor: zabrnek » 02. November 2009, 21:22

mesecnik napisal/-a:@zabrnek: bi te morda zanimal moj forester? Ima klimo in reduktor. Poglej eno temo nižje.
ne...je malo izven proračuna...hehe

lp

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Prispevki: 452
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 03. November 2009, 09:45

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3252358&show=1

Ta na sliki ima volan na desni...mogoče je dal z namenom tako sliko gor?

Uporabniški avatar
titz
Uporabnik foruma
Prispevki: 41
Kraj: Moravče

Odgovor Avtor: titz » 03. November 2009, 12:19

Avto ma na levi volan,sm klicu,sam je vseen dost pocen :shock:
Modri dirkač-najhitrejša kača na svetu

pito
Uporabnik foruma
Prispevki: 416

Odgovor Avtor: pito » 03. November 2009, 13:05

_BiStRi_ napisal/-a: Me že kar precej matra...vseeno se mi z nakupom ne sme preveč muditi, ko/če se najde prava, bom kupil...sem imel nekaj ogledanega že v ITA, pa sem si premislil...dobro bi bilo če bi kupil čim novejšo z čim manj KM...
Bistri, a maš kake veze v IT, glede na to, da si že prejšno iz tam prpelu?
Izbire je ziher več, sam se mi zdi, da so cene uzuni še višje. Je pa res, da je bla pr nas letos bl suša, razen 06+ variant. Par cvetk je blo tud starejših od 06 sam tam so hotl pa zaslužt k taveliki. A evote kej spremljaš?

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 03. November 2009, 17:08

@danci1973 nisem tako bogat, da bi poceni kupoval ;-) :-P

@titz si še kaj drugega izvedel? Jst bom govoril z njim še danes enkrat, da "vidim" v kakšnem stanju je...

@pito

Ne vem, kake veze imaš ti v mislih, imam pa kolega ki zna odlično italjansko...in malce v poslu kompenzirava, tako ga lahko nahecam, da mi je pripravljen naresti uslugo in zapravit kak dan časa, da hodi z mano naokoli po Italiji... :D

Vsekakor redno spremljam trg, so pa cene dol pretirane in dražje kot v dojčlandu, v katerega sem tudi pripravljen it po avto...

Nazadnje sem skoraj že krenil na pot po eno lepotico, katero so zgleda že prodali (sem sedajle gledal oglase), pa sem si premislil, ker bi uvoz stal PREVEČ, nakoncu bi iz avta ki stane 15.500 prišel z zimskimi gumami, kaskom ter vsem ostalim na skoraj 20.000 eur...

Tudi sedaj čedalje bolj razmišljam, da bi raje poiskal 06 letnik ki ima nastavljiv dif in vse...čeprav mi je verzija pred FL jem lepša...

Bomo videli...se mi ne mudi z nakupom, me pa matra že kar precej :?

Aja še tole, realna cena za tak avto (03-05) letnik ,se mi zdi da je med 14 in 16 k eur, vsi bi imeli pa po 18k zanje...še mal daš zraven in kupiš 06...samo tist "mal" je v vrednosti še enega spodobnega avtomobila....

:neutral: :-)

Lp

pito
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: pito » 03. November 2009, 17:53

Sem mislu bolj veze v stilu, da nekdo garantira, da je avto lep, da se ne voziš dol na suho. Kar se cen tiče se pa skoraj strinjam s tabo, približno tuki nekje, čeprav lepa 05 je vredna tud 18 - 19 po moje. 06 so pa tam 21 -23. Vse ostalo pa kar je zbit in zgonjeno pa veliko manj. Maš pa prav, zaletet se ne splača, je predrago.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 03. November 2009, 18:08

Ja ok, za lepo 05, ki ima po možnosti DCCD, bi tudi sam odštel več denarja, še posebej če ima primerno ceni-malo prevoženih kilometrov...

Ti tudi kupuješ STI?

Prej sem pozabil odgovoriti glede mick, jih na vsake tok časa pogledam, sam me nekak ne mika tako močno kot STI, boxer je le boxer, pa še kaj drugega...edino kar pa je res, da se micke za precej manj denarja natuna na ohoho konjaže...in če bi prišla kakšna prava mimo za pravi denar ne morem rečt, da je nebi vzel...

Uporabniški avatar
titz
Uporabnik foruma
Prispevki: 41
Kraj: Moravče

Odgovor Avtor: titz » 03. November 2009, 18:55

Bistri,si izvedel še kaj drugega poleg zanič amortizerja in zanič ležaja?
Modri dirkač-najhitrejša kača na svetu

pito
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: pito » 03. November 2009, 19:47

_BiStRi_ napisal/-a:Ti tudi kupuješ STI?
Me zlo matra, sam trenutno še ne, ker mam tri tedne starga druzga froca. Na žalost pa si ne morem privošit Sti kot drugi avto oz. obratno, pa furat familijo v kakšnih starih jajcih - sem mal prioritete spremenil. Pač spremljam, da ko bom ready, da sem na tekočem. Je pa tko, če me pič, pa če je kakšna ugodna varianta, ni rečen da ne bom skoču, ker pr teh stvareh je težko ostat racionalen. Drugač mam pa listo med katero se bom verjetno na koncu odloču:
Hard varianta: Micka, Sti
Semi - hard: M3 E46
Semi: 330i oz 330d al pa 530i oz 530d, vse M tehnik.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 03. November 2009, 20:57

@titz

Marsikaj ;-)

Več ti pa pošljem po Z.S.

@pito

M3 E46 tudi mene malo matra, ampak očitno ne dovolj...oziroma kot si sam napisal na seznamu že ni več hard dovolj...

Bi bila pa prava poslastica CSL, to bi me pa verjetno znalo premamit, da bi za kakšno leto poskusil z BMW jem, namreč sem bolj pistaš po duši in je avto kar pravi za to :D

Ampak mislim, da če se spravim v nakup nove zverine, da bo kar STI na koncu, če se le odločim :D

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2901
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Odgovor Avtor: LSlabe » 03. November 2009, 21:52

pito napisal/-a:
_BiStRi_ napisal/-a:Ti tudi kupuješ STI?
Me zlo matra, sam trenutno še ne, ker mam tri tedne starga druzga froca. Na žalost pa si ne morem privošit Sti kot drugi avto oz. obratno, pa furat familijo v kakšnih starih jajcih - sem mal prioritete spremenil. Pač spremljam, da ko bom ready, da sem na tekočem. Je pa tko, če me pič, pa če je kakšna ugodna varianta, ni rečen da ne bom skoču, ker pr teh stvareh je težko ostat racionalen. Drugač mam pa listo med katero se bom verjetno na koncu odloču:
Hard varianta: Micka, Sti
Semi - hard: M3 E46
Semi: 330i oz 330d al pa 530i oz 530d, vse M tehnik.
330d e46 ti jest prodam, 10k€ :lol:

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov