JAP MEET 2009 - 13. junij 2009
- nitron_legacy
- Novinec
- Prispevki: 16
- Kraj: Ljubljana
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 421
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
hja...hmhm
tistih 5€ vstopnine res ne vem kam so ponucal... mal smotan da je vstopnina... kr neki - sj mi jih ne bi blo škoda ka bi se vsaj več subarujev prpelal, pa bi mogoče clo kšn preglasil tist bedn zvok od "500konjskih" hond... talking about sti... 2006-2007 letnika impreze sti pa nismo vidl očitno se je kasnej prpelu...
moj frend pa je ob skromnem številu subarujev dejal:
to je tko ka slovenska popevka - dobri glasbeniki se ne rabjo hodt dokazvat.
in na japmeetu se subaru ni hodu dokazvat pa vn metat...
me prov zanima kok od unih strašnih hond ma narjeno predelavo (če so serijsko FWD) na RWD... malokatera pomoje - iz tega sledi da jo komot šicneš s 4x4 pogonom na vsakem ovinku.
p.s.: se opravičujem če sm bil preveč oster oz. odkrit.
me prov zanima kok od unih strašnih hond ma narjeno predelavo (če so serijsko FWD) na RWD... malokatera pomoje - iz tega sledi da jo komot šicneš s 4x4 pogonom na vsakem ovinku.
frenxtreme, kakorkol se že počutiš ob hondi, vseeno so zelo dobri avti.
O voznih lastnostih honde ne bi neki razglabljal, ker se kar pelejo.
tuki si pa poglej razliko med RWD in FWD
http://www.youtube.com/watch?v=fndaZ4iJ ... re=related
O voznih lastnostih honde ne bi neki razglabljal, ker se kar pelejo.
tuki si pa poglej razliko med RWD in FWD
http://www.youtube.com/watch?v=fndaZ4iJ ... re=related
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
ne gre za dokazovanje; prej za druženje; in smo že večkrat dokazali, da smo precej družabni ljudje;in na japmeetu se subaru ni hodu dokazvat pa vn metat...
nekaj jih je bilo; veliko nas ni bilo,... pa drugo leto. Prejšnja tri leta smo bili kar množični. Morda bomo prihodnje leto spet.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Re: hja...hmhm
kolk si ti star, 16?frenxtreme napisal/-a:tistih 5€ vstopnine res ne vem kam so ponucal... mal smotan da je vstopnina... kr neki - sj mi jih ne bi blo škoda ka bi se vsaj veè subarujev prpelal, pa bi mogoèe clo kšn preglasil tist bedn zvok od "500konjskih" hond... talking about sti... 2006-2007 letnika impreze sti pa nismo vidl oèitno se je kasnej prpelu...
me prov zanima kok od unih strašnih hond ma narjeno predelavo (èe so serijsko FWD) na RWD... malokatera pomoje - iz tega sledi da jo komot šicneš s 4x4 pogonom na vsakem ovinku.
p.s.: se opravièujem èe sm bil preveè oster oz. odkrit.
GF8
-
JapanZek
ker te toliko moti, zakaj ne pomagaš pri organizaciji in narediš japmeet bolši? evo drugo leto lahko pomagaš pri organizaciji namesto mene, in pokažeš kaj je pravi meet, pa prepričaj me da nisi eden izmed tistih ki znajo samo kritizirat.frenxtreme napisal/-a:tistih 5€ vstopnine res ne vem kam so ponucal... mal smotan da je vstopnina... kr neki - sj mi jih ne bi blo škoda ka bi se vsaj več subarujev prpelal, pa bi mogoče clo kšn preglasil tist bedn zvok od "500konjskih" hond... talking about sti... 2006-2007 letnika impreze sti pa nismo vidl očitno se je kasnej prpelu...
Meni je blo pa na JapMett najbolj všeč tam, ko so neki u glasnosti avtomobila tekmovali, pa je kr dost znamk pršlo. Pač honda, mazda, mitsubishi... (največ seveda hond...) in edino subaruja niso priklical.
Tu se vid da tist ki ma subaruja, ga tolk vzljubi, da se mu avto tolk smili, da ga ne tišči neki do blokade za brezveze. Vsaj js tak mislim.
-
JapanZek
Odgovor na nivoju nedoraslega otroka, ki ne ve kaj bi; in je najlažje rečt "pa daj ti bolje";JapanZek napisal/-a:ker te toliko moti, zakaj ne pomagaš pri organizaciji in narediš japmeet bolši? evo drugo leto lahko pomagaš pri organizaciji namesto mene, in pokažeš kaj je pravi meet, pa prepričaj me da nisi eden izmed tistih ki znajo samo kritizirat.
preberite vse kritike, spintajte jih in se o njih pogovorite na svojih sestankih; saj radi sestankujete;
verjetno je med kopico takih in drugačnih tudi kaka pametna.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov