JAP MEET 2009 - 13. junij 2009

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Uporabniški avatar
nitron_legacy
Novinec
Prispevki: 16
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: nitron_legacy » 15. Junij 2009, 21:11

biw ob 21:00, ujel razbijanje Seata, drgac pa solidno...varnostnikov ni blo vec tko da sem se prdruzu le 2ma imprezama med 100 hondami:)mal jih je prevec to je problem.lp

Uporabniški avatar
frenxtreme
Uporabnik foruma
Prispevki: 421
Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani

hja...hmhm

Odgovor Avtor: frenxtreme » 23. Junij 2009, 17:41

tistih 5€ vstopnine res ne vem kam so ponucal... mal smotan da je vstopnina... kr neki - sj mi jih ne bi blo škoda ka bi se vsaj več subarujev prpelal, pa bi mogoče clo kšn preglasil tist bedn zvok od "500konjskih" hond... talking about sti... 2006-2007 letnika impreze sti pa nismo vidl očitno se je kasnej prpelu...

moj frend pa je ob skromnem številu subarujev dejal:

to je tko ka slovenska popevka - dobri glasbeniki se ne rabjo hodt dokazvat.
in na japmeetu se subaru ni hodu dokazvat pa vn metat...

me prov zanima kok od unih strašnih hond ma narjeno predelavo (če so serijsko FWD) na RWD... malokatera pomoje - iz tega sledi da jo komot šicneš s 4x4 pogonom na vsakem ovinku.

p.s.: se opravičujem če sm bil preveč oster oz. odkrit.

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619

Odgovor Avtor: gorazd0 » 23. Junij 2009, 19:35

ni vse tako črno - belo;
denar je (verjetno) šel za najem prostora in opreme; vse stane, vsak kabel...
Fiat.
Brez panike.

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 23. Junij 2009, 20:38

frenxtreme, kakorkol se že počutiš ob hondi, vseeno so zelo dobri avti.

O voznih lastnostih honde ne bi neki razglabljal, ker se kar pelejo.

tuki si pa poglej razliko med RWD in FWD ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=fndaZ4iJ ... re=related
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 23. Junij 2009, 22:31

ne gre za dokazovanje; prej za druženje; in smo že večkrat dokazali, da smo precej družabni ljudje;

nekaj jih je bilo; veliko nas ni bilo,... pa drugo leto. Prejšnja tri leta smo bili kar množični. Morda bomo prihodnje leto spet.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
skyline
Uporabnik foruma
Prispevki: 206

Re: hja...hmhm

Odgovor Avtor: skyline » 24. Junij 2009, 17:59

frenxtreme napisal/-a:tistih 5€ vstopnine res ne vem kam so ponucal... mal smotan da je vstopnina... kr neki - sj mi jih ne bi blo škoda ka bi se vsaj veè subarujev prpelal, pa bi mogoèe clo kšn preglasil tist bedn zvok od "500konjskih" hond... talking about sti... 2006-2007 letnika impreze sti pa nismo vidl oèitno se je kasnej prpelu...

me prov zanima kok od unih strašnih hond ma narjeno predelavo (èe so serijsko FWD) na RWD... malokatera pomoje - iz tega sledi da jo komot šicneš s 4x4 pogonom na vsakem ovinku.

p.s.: se opravièujem èe sm bil preveè oster oz. odkrit.
kolk si ti star, 16?
GF8

JapanZek

Odgovor Avtor: JapanZek » 09. Avgust 2009, 09:32

frenxtreme napisal/-a:tistih 5€ vstopnine res ne vem kam so ponucal... mal smotan da je vstopnina... kr neki - sj mi jih ne bi blo škoda ka bi se vsaj več subarujev prpelal, pa bi mogoče clo kšn preglasil tist bedn zvok od "500konjskih" hond... talking about sti... 2006-2007 letnika impreze sti pa nismo vidl očitno se je kasnej prpelu...

me prov zanima kok od unih strašnih hond ma narjeno predelavo (če so serijsko FWD) na RWD... malokatera pomoje - iz tega sledi da jo komot šicneš s 4x4 pogonom na vsakem ovinku.

p.s.: se opravičujem če sm bil preveč oster oz. odkrit.
ker te toliko moti, zakaj ne pomagaš pri organizaciji in narediš japmeet bolši? evo drugo leto lahko pomagaš pri organizaciji namesto mene, in pokažeš kaj je pravi meet, pa prepričaj me da nisi eden izmed tistih ki znajo samo kritizirat.

Uporabniški avatar
FrEnKy
Uporabnik foruma
Prispevki: 136
Kraj: Gornji Grad

Odgovor Avtor: FrEnKy » 09. Avgust 2009, 11:45

Meni je blo pa na JapMett najbolj všeč tam, ko so neki u glasnosti avtomobila tekmovali, pa je kr dost znamk pršlo. Pač honda, mazda, mitsubishi... (največ seveda hond...) in edino subaruja niso priklical. :D Tu se vid da tist ki ma subaruja, ga tolk vzljubi, da se mu avto tolk smili, da ga ne tišči neki do blokade za brezveze. Vsaj js tak mislim.

JapanZek

Odgovor Avtor: JapanZek » 09. Avgust 2009, 13:01

jst mam civic type-r-a, pa če bi imel glasen ispuh vseeno nebi šel na merjenje glasnosti ispuha, ker mi je to totalna bedarija.

Uporabniški avatar
kamnek
Član Subaru kluba
Prispevki: 615
Kraj: GORJE
Kontakt:

Odgovor Avtor: kamnek » 09. Avgust 2009, 19:58

na japmeetu bi biv lohk tekmovane ker avto zdrži najdl u polne ubrate pa še katerega najhitreje zalavfaš potem

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 09. Avgust 2009, 22:05

Otloc, dejte mir, pa vzemte kanglce in lopatke in se pejte v drug peskovnik igrat. :shock:

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 09. Avgust 2009, 22:33

JapanZek napisal/-a:ker te toliko moti, zakaj ne pomagaš pri organizaciji in narediš japmeet bolši? evo drugo leto lahko pomagaš pri organizaciji namesto mene, in pokažeš kaj je pravi meet, pa prepričaj me da nisi eden izmed tistih ki znajo samo kritizirat.
Odgovor na nivoju nedoraslega otroka, ki ne ve kaj bi; in je najlažje rečt "pa daj ti bolje";
preberite vse kritike, spintajte jih in se o njih pogovorite na svojih sestankih; saj radi sestankujete;
verjetno je med kopico takih in drugačnih tudi kaka pametna.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 09. Avgust 2009, 22:53

Sajmon napisal/-a:Otloc, dejte mir, pa vzemte kanglce in lopatke in se pejte v drug peskovnik igrat. :shock:
Se strinjam. Meeta je že zdavni konc, drug let bo nova priložnost, pa bomo vidl kako bo... Tist ki pa misl da lahko kej "pomaga", naj pa kako drugače kontaktira z organizatorji... :lol:

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov