moj legy
dvignjen je za 4cm
trenutno je v uporabi SAMO lift kit by subi92 + na novo nareta optika
kmalu pridejo se polivretanske puse namesto gumic na podvozju, da bo vse skp mocnej
+upam da cimprej mocnejsi stabilizator
kmalu pridejo se polivretanske puse namesto gumic na podvozju, da bo vse skp mocnej
+upam da cimprej mocnejsi stabilizator
Razen če je Subi92 takrat mislil da gre za eno novejšo generacijo... Na to pa niti nisem pomislil, sem mu takrat samo letnik povedal.
Upam da se ga da liftat.
http://img395.imageshack.us/img395/580/dscf4449yv5.jpg
http://img395.imageshack.us/img395/580/dscf4449yv5.jpg
EJ257, FB25
Ja o tejle oblikici pa res nisva govorilaUnikat napisal/-a:Enak je kot tvoj, še barva je ista.Razen če je Subi92 takrat mislil da gre za eno novejšo generacijo... Na to pa niti nisem pomislil, sem mu takrat samo letnik povedal.
Upam da se ga da liftat.
Birdyjevega smo s skupnimi močmi dvignili, zadnji LSD je pa tud bil najprej stvaritev mojih rok a žal sestavljen brez natančnosti mostra za take reči (nastavitev zračnosti... diferenciala...) in žal utrpel kar nekaj posledic na tistmu mojmu bivšmu belkotu
ja hvalabogu da se ucimo iz napak....necem vedt kaj bi blo ce bi jest narobe vgradil LSD pa bi mi ga nekje v spaniji razgonilsubi92 napisal/-a: Birdyjevega smo s skupnimi močmi dvignili, zadnji LSD je pa tud bil najprej stvaritev mojih rok a žal sestavljen brez natančnosti mostra za take reči (nastavitev zračnosti... diferenciala...) in žal utrpel kar nekaj posledic na tistmu mojmu bivšmu belkotu![]()
se zmeram je moja doma nareta, edin 1x vmes je bilo na novo tesnjeno vse skp, ker jo se zmeram mal spona in scasoma zacne malenkost puscat.....gorazd0 napisal/-a:a maš še uno "borlo" al je kaj novejšega gor?
nc bat sm se odlocu da bo aprila ko grem v ameriko prsla ta prava borla
upam da bo $$$ se za kak high flow katalizator(sam so dragi k prasice), tko da bo najbrz sam en katalizator letu dol, da bo avto malenkost glasnejsi in mal manj zamorjen
birdy, končno lahko potrdim tvoje raziskave glede porabe na legyju....
Danes zjutraj ob 8:00 sem tankal polno, in šel na službeno pot iz Izole najprej v Piran in nato po AC do Kozine in naprej po magistralni do Ilirske bistrice, pol iz bistrc po sasneženi magistralni čez Pivko v Postojno, iz Postojne po zasneženi AC v Sežano, iz Sežane po kopni AC do Kopra in nato nazaj v Izolo kjer sem spet tankal polno.
Seštevek:
v Izoli natočil polno 95-ke na OMV-ju, prevozil sem 229km, dotočil pa 14,70 l.
Poraba torej je:
229km....14,70l
100km....X
100km x 14,70l
------------------- =>X= 6,41l/100km
229km
Še sam kr ne morem verjet
Aja in med Bistrco in Postojno je napol deževalo, napol snežilo, tako da mi je led prekril cel avto....zanimiva izkušnja.
V glavnem Birdy, zdej ti pa res verjamem, prej sem pa bil skeptičen :P
Danes zjutraj ob 8:00 sem tankal polno, in šel na službeno pot iz Izole najprej v Piran in nato po AC do Kozine in naprej po magistralni do Ilirske bistrice, pol iz bistrc po sasneženi magistralni čez Pivko v Postojno, iz Postojne po zasneženi AC v Sežano, iz Sežane po kopni AC do Kopra in nato nazaj v Izolo kjer sem spet tankal polno.
Seštevek:
v Izoli natočil polno 95-ke na OMV-ju, prevozil sem 229km, dotočil pa 14,70 l.
Poraba torej je:
229km....14,70l
100km....X
100km x 14,70l
------------------- =>X= 6,41l/100km
229km
Še sam kr ne morem verjet
Aja in med Bistrco in Postojno je napol deževalo, napol snežilo, tako da mi je led prekril cel avto....zanimiva izkušnja.
V glavnem Birdy, zdej ti pa res verjamem, prej sem pa bil skeptičen :P
Ne, moram reč, da sem vozil prav normalno in vremenu ter cesti primerno. Na zasneženi magistralki je šlo med 40 in 80, na AC med postojno in kozino max do 100 kjer se je dalo, prav tako zaradi snega. Kjer je bilo pa čisto je šlo po omejitvi, torej 90 in 130.kamnek napisal/-a:matr sej tos pa mogu vozit pod stantgasm
Aja, v avt sem bil jaz in ene 90kg materiala za stranke in v vsakem od teh mest sem se tudi ustavil pri stranki, vozil po mestu itd... nisem šel sam mimo...ala taxi :P
ja jest mam sigurn mal vecjo porabo od tebe zaradi:
avto je dvignjen
avto ni mel u nulo centriranih gum (na relaciji v bratislavo mi je vse skp mal tresl)
pa pr mojem doma narejenem kolektorju mi malenkost pusca izpuh(na spoju), ker ga se zmer nateguje in zarad tega mam zih nekaj vecjo porabo itd......
tko da
dokazujeva da so tud te nase stare skatle lohka sparovcki
diesel sux
ps
ja vem da je prihodnost v nekem hibridu dizla in bencinarja, kjer bo direkten vbrizg (e.g. GDI/FSI....) visja kompresija itd.....pa se zmeram bo bencin* kuru
*bencin - samo da bo le ta lahko variral med mnogo stvarmi - aka all fuel al neki tazga oznacujejo
avto je dvignjen
avto ni mel u nulo centriranih gum (na relaciji v bratislavo mi je vse skp mal tresl)
pa pr mojem doma narejenem kolektorju mi malenkost pusca izpuh(na spoju), ker ga se zmer nateguje in zarad tega mam zih nekaj vecjo porabo itd......
tko da
diesel sux
ps
ja vem da je prihodnost v nekem hibridu dizla in bencinarja, kjer bo direkten vbrizg (e.g. GDI/FSI....) visja kompresija itd.....pa se zmeram bo bencin* kuru
*bencin - samo da bo le ta lahko variral med mnogo stvarmi - aka all fuel al neki tazga oznacujejo
Sploh sem pa presenečen nad porabo. Gor 8,4l (mal bl počas : povp 104 km/h= razmere na cest slabe), nazaj pa 8,9l/ 114 povprečje.
Super sploh ko dobim kilometrino. Hvala Subiju 92 ki mi tko dobr rihta avto!!!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov