(rubrika "Pa še to"):
Je pa to - gretje ogledal pri Subaruju na voljo najmanj od leta 1989 (prvi Legacy),... na japonskem trgu so bila še na voljo el. zložljiva ogledala.
Nam so pa DL-e prodajal.
OK. Zakaj pa pol v navodilih piše drugače? In zakaj se tud pr meni vklopi gretje takrat, ko vklopim gretje zadnje šipe??snetaskira napisal/-a:Tole pa ne bo držalo. Če je winter paket vgrajen, dela gretje ogledal skupaj z gretjem SPREDNJE šipe.NoFEAR napisal/-a:Gretje ogledal se vključi skupaj z gretjem ZADNJE šipe - se pravi na stikalu, ki je desno od stikala za vse 4 smernike, na sredini armature.
Nisem bil pozoren od kod si - če si iz NG, potem povprašaj pri Avto Vuga. Včasih so se (uradno?) ukvarjali s Subaruji.fritz napisal/-a:jao meni. lokalni kljucavnicarji so postavli diagnozo. uradni servis. torej svetujte mi na koga je najbolje da se obrnem in si zrihtam rezervni kljuc za vzig. kateri uradni serviser je najblizje gorici, pa kateri je najbolj kvaliteten?
a obstaja kaksna neuradna moznost? en mlajsi kljucodelec je poizkusil, vendar je rekel da kode ne more z racunalnikom prenesti v kodiran kljuc.
p.s.: glede na to, da mali kljuci odprejo samo vrata in ne vzgejo, mogoce so ble pa menjane kljucavnice ? saj drugace ne vidim logike da bi kljuc odklenu in ne vzgal...
lp
f
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov