Ali bi kako off cesta srečanje naredili...

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
aleks
Uporabnik foruma
Prispevki: 2572
Kraj: Ravno Brdo

Re: Ali bi kako off cesta srečanje naredili...

Odgovor Avtor: aleks » 29. September 2022, 07:53

Mala možnost da ne bom mogel, me pa bolj mika kot najavljeni (morebitni) napol službeni piknik

1. Frenxtreme Franci impreza 1.6
2.aleks, <kia sportaš
3.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025

Uporabniški avatar
vrecha
Uporabnik foruma
Prispevki: 1418
Kraj: Ausard, WS
Kontakt:

Odgovor Avtor: vrecha » 29. September 2022, 16:49

1. Frenxtreme Franci impreza 1.6
2.aleks, <kia sportaš
3. vrecha, Helmut
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Odgovor Avtor: klemz » 30. September 2022, 07:09

Ce bo normalna potovalna hitrost, me zanima… glede na to da bo kuća putujuća zraven predvidevam, da bo.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 30. September 2022, 08:50

Jaz tudi ne maram norenja, lepa normalna vožnja, da se lahko ob kakem lepem razgledu še ustavimo in malo poslikamo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
vrecha
Uporabnik foruma
Prispevki: 1418
Kraj: Ausard, WS
Kontakt:

Odgovor Avtor: vrecha » 30. September 2022, 12:56

Ce bo normalna potovalna hitrost, me zanima… glede na to da bo kuća putujuća zraven predvidevam, da bo.
Jaz nimam izbire, (pod)normalna potovalna hitrost je moja edina možna normala ... :smey
Aja, pa če se da brez kakšnih podvozov z manj kot 3.2m višine ... :innoc
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...

aleks
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: aleks » 30. September 2022, 16:10

Se strinjam, moja kapelca itak dirkat ne zna, bogih 115 konjičev, skor tona sedemsto (brez gospodarja), pa še avtomatik, torej hešteg negrenkamer :smsw

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: klemz » 30. September 2022, 19:02

Sam sem tudi na 1700kg in 66kW ter 215Nm :smsw

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5498
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 02. Oktober 2022, 18:01

Zaenkrat se sami pravi pogovarjate :D 1.5 1.6 motorji :D no pa saj se da tudi s tem brezglavo prehitro (prehitro še ne pomeni hitro) vozit in na ta način škodo delat, se strinjam. Ampak mi je bilo vseeno smešno :D

Mene drugače brat že 2 leti nagovarja, da greva on in jaz z njegovim OB-jem enkrat na en takle srečanje zraven pa da se mal zapeljemo izven ceste. On strastno uživa in je en tistih subarujašv, ki s svojim avtom rine v prezajebane ceste in je pol večkrat treba kaj reševat, ker ne gre več ne naprej ne nazaj :D Zatorej bi bil jaz pravi katalizator za take gluposti izločit, ker imam vsaj malo občutka kam rint in kam ne :D

Ampak imamo pa žal 8.10 eno familiarno poroko, kjer pač ne moreva manjkat. Saj če pa nebi blo poroke, pa smo imeli s fanti namen it v srbijo na malce roadtripa z avtodomom na ta termin.

Vsekakor pa bi raje šla na neko izvencestno turo, kot se omenja tale tu, kot pa na vrhniški poligon. Seveda če bi ta izvencestna tura imela vsaj malce nerodnega terena, da ni navadna vožnja po makadamu, kjer se da z vsakim FWD avtom peljat katerikoli dan v letu. Da je teren tak da je 4x4 skoraj da nuja pa da se kdaj potegne za rekudktor :thup
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 02. Oktober 2022, 20:50

BackW00d napisal/-a:
02. Oktober 2022, 18:01
Vsekakor pa bi raje šla na neko izvencestno turo, kot se omenja tale tu, kot pa na vrhniški poligon. Seveda če bi ta izvencestna tura imela vsaj malce nerodnega terena, da ni navadna vožnja po makadamu, kjer se da z vsakim FWD avtom peljat katerikoli dan v letu. Da je teren tak da je 4x4 skoraj da nuja pa da se kdaj potegne za rekudktor :thup
Tudi na taki furi se lahko najde kaka "kozja stezica" ki jo lahko prevoziš (pa tudi na vrhniki se da kaj takega najt, da ni ravno za s fwd odpeljat). Ampak take zadeve so boljše v izvedbi z manjšim številom vozil. Z velikim številom vozil si konvoj in je to potem malo težje izvajat, sploh če se eno ali več vozil zatakne kje v kaki grapi. Pa potem samo upaš, da se na kaki internet strani ne znajdeš s sliko in tablico, ker se hitro najde inšpekcija, ki ti podeli nagrado minimalno 400€ na vozilo za vožnjo po prepovedanem naravnem okolju, organizatorju pa 4000€. (to se je zgodilo na uradni tekmi, ki je imela vse papirje iz ene na drugio progo so šli pa skozi pas 5m gozda in so vsi pokasiral "nagrade" skupaj z organizatorjem.

Poznam sicer offroad poligon, kjer bi se lahko zmenili, pa boš vozil po poligonu ob pomoči in nasvetih dobrega offroad mojstra, samo bo zadeva za plačat. Ima pa še piknik plac, da se lahko potem še malo zapeče in kaj popije. Bi bilo pa dobro vsaj ene 10 avtov, da pride do nižje cene najema vsega skupaj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

aleks
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: aleks » 03. Oktober 2022, 07:07

Pri Janezu? A ima on še poligon? (moram priznati, da še nikol nisem bil na njegovem poligonu, čeprav se že sto let poznamo ...)

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: klemz » 03. Oktober 2022, 08:11

BackW00d napisal/-a:
02. Oktober 2022, 18:01
Zaenkrat se sami pravi pogovarjate :D 1.5 1.6 motorji :D no pa saj se da tudi s tem brezglavo prehitro (prehitro še ne pomeni hitro) vozit in na ta način škodo delat, se strinjam. Ampak mi je bilo vseeno smešno :D
Vidm, da se ne poznas francija… on z 1.6 cipreso bol leti, k kdo z sti 😂

Jst se s svojo podhranjeno tezko in visoko banjo ne morm niti normalno vozt. Avto je dolg 4,38m (2,7m medoosje) in visok 2m. Te mere ti povejo pomoje dost o tem kako je cez ovinke.

Uporabniški avatar
frenxtreme
Uporabnik foruma
Prispevki: 421
Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani

Odgovor Avtor: frenxtreme » 03. Oktober 2022, 17:54

Haha hvala za kompliment, klemz😎😄
No nazadnje ka smo šli na kosilo na Osredek in potepanje po makadamih, smo pelal kulturno s kar nekaj postanki. Valda ga je kdo kdaj prtišu čez ker ovink ampak s pametno varnostno razdaljo do drugih.

Glede na to da sta 2 prijavljena, a vas je morda več frej v nedeljo 9.10.2022?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 03. Oktober 2022, 20:27

aleks napisal/-a:
03. Oktober 2022, 07:07
Pri Janezu? A ima on še poligon? (moram priznati, da še nikol nisem bil na njegovem poligonu, čeprav se že sto let poznamo ...)
Janez ga je na novo postavil in je tako za test softa, kot tudi za test harda.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 03. Oktober 2022, 20:28

frenxtreme napisal/-a:
03. Oktober 2022, 17:54
Glede na to da sta 2 prijavljena, a vas je morda več frej v nedeljo 9.10.2022?
Jaz tudi zelo verjetno pridem. Odvisno je pa od službe, če se bodo kaj spomnili za soboto (verjetnost je sicer majhna, ampak obstaja).

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: klemz » 04. Oktober 2022, 06:43

Jst sm tud med kandidati za soboto.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov