Ali bi kako off cesta srečanje naredili...
Re: Ali bi kako off cesta srečanje naredili...
Mala možnost da ne bom mogel, me pa bolj mika kot najavljeni (morebitni) napol službeni piknik
1. Frenxtreme Franci impreza 1.6
2.aleks, <kia sportaš
3.
2.aleks, <kia sportaš
3.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
2.aleks, <kia sportaš
3. vrecha, Helmut
2.aleks, <kia sportaš
3. vrecha, Helmut
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ce bo normalna potovalna hitrost, me zanima… glede na to da bo kuća putujuća zraven predvidevam, da bo.
Jaz tudi ne maram norenja, lepa normalna vožnja, da se lahko ob kakem lepem razgledu še ustavimo in malo poslikamo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz nimam izbire, (pod)normalna potovalna hitrost je moja edina možna normala ...Ce bo normalna potovalna hitrost, me zanima… glede na to da bo kuća putujuća zraven predvidevam, da bo.
Aja, pa če se da brez kakšnih podvozov z manj kot 3.2m višine ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Se strinjam, moja kapelca itak dirkat ne zna, bogih 115 konjičev, skor tona sedemsto (brez gospodarja), pa še avtomatik, torej hešteg negrenkamer 
Sam sem tudi na 1700kg in 66kW ter 215Nm 
Zaenkrat se sami pravi pogovarjate
1.5 1.6 motorji
no pa saj se da tudi s tem brezglavo prehitro (prehitro še ne pomeni hitro) vozit in na ta način škodo delat, se strinjam. Ampak mi je bilo vseeno smešno
Mene drugače brat že 2 leti nagovarja, da greva on in jaz z njegovim OB-jem enkrat na en takle srečanje zraven pa da se mal zapeljemo izven ceste. On strastno uživa in je en tistih subarujašv, ki s svojim avtom rine v prezajebane ceste in je pol večkrat treba kaj reševat, ker ne gre več ne naprej ne nazaj
Zatorej bi bil jaz pravi katalizator za take gluposti izločit, ker imam vsaj malo občutka kam rint in kam ne
Ampak imamo pa žal 8.10 eno familiarno poroko, kjer pač ne moreva manjkat. Saj če pa nebi blo poroke, pa smo imeli s fanti namen it v srbijo na malce roadtripa z avtodomom na ta termin.
Vsekakor pa bi raje šla na neko izvencestno turo, kot se omenja tale tu, kot pa na vrhniški poligon. Seveda če bi ta izvencestna tura imela vsaj malce nerodnega terena, da ni navadna vožnja po makadamu, kjer se da z vsakim FWD avtom peljat katerikoli dan v letu. Da je teren tak da je 4x4 skoraj da nuja pa da se kdaj potegne za rekudktor
Mene drugače brat že 2 leti nagovarja, da greva on in jaz z njegovim OB-jem enkrat na en takle srečanje zraven pa da se mal zapeljemo izven ceste. On strastno uživa in je en tistih subarujašv, ki s svojim avtom rine v prezajebane ceste in je pol večkrat treba kaj reševat, ker ne gre več ne naprej ne nazaj
Ampak imamo pa žal 8.10 eno familiarno poroko, kjer pač ne moreva manjkat. Saj če pa nebi blo poroke, pa smo imeli s fanti namen it v srbijo na malce roadtripa z avtodomom na ta termin.
Vsekakor pa bi raje šla na neko izvencestno turo, kot se omenja tale tu, kot pa na vrhniški poligon. Seveda če bi ta izvencestna tura imela vsaj malce nerodnega terena, da ni navadna vožnja po makadamu, kjer se da z vsakim FWD avtom peljat katerikoli dan v letu. Da je teren tak da je 4x4 skoraj da nuja pa da se kdaj potegne za rekudktor
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Tudi na taki furi se lahko najde kaka "kozja stezica" ki jo lahko prevoziš (pa tudi na vrhniki se da kaj takega najt, da ni ravno za s fwd odpeljat). Ampak take zadeve so boljše v izvedbi z manjšim številom vozil. Z velikim številom vozil si konvoj in je to potem malo težje izvajat, sploh če se eno ali več vozil zatakne kje v kaki grapi. Pa potem samo upaš, da se na kaki internet strani ne znajdeš s sliko in tablico, ker se hitro najde inšpekcija, ki ti podeli nagrado minimalno 400€ na vozilo za vožnjo po prepovedanem naravnem okolju, organizatorju pa 4000€. (to se je zgodilo na uradni tekmi, ki je imela vse papirje iz ene na drugio progo so šli pa skozi pas 5m gozda in so vsi pokasiral "nagrade" skupaj z organizatorjem.BackW00d napisal/-a: ↑02. Oktober 2022, 18:01Vsekakor pa bi raje šla na neko izvencestno turo, kot se omenja tale tu, kot pa na vrhniški poligon. Seveda če bi ta izvencestna tura imela vsaj malce nerodnega terena, da ni navadna vožnja po makadamu, kjer se da z vsakim FWD avtom peljat katerikoli dan v letu. Da je teren tak da je 4x4 skoraj da nuja pa da se kdaj potegne za rekudktor![]()
Poznam sicer offroad poligon, kjer bi se lahko zmenili, pa boš vozil po poligonu ob pomoči in nasvetih dobrega offroad mojstra, samo bo zadeva za plačat. Ima pa še piknik plac, da se lahko potem še malo zapeče in kaj popije. Bi bilo pa dobro vsaj ene 10 avtov, da pride do nižje cene najema vsega skupaj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pri Janezu? A ima on še poligon? (moram priznati, da še nikol nisem bil na njegovem poligonu, čeprav se že sto let poznamo ...)
Vidm, da se ne poznas francija… on z 1.6 cipreso bol leti, k kdo z sti
Jst se s svojo podhranjeno tezko in visoko banjo ne morm niti normalno vozt. Avto je dolg 4,38m (2,7m medoosje) in visok 2m. Te mere ti povejo pomoje dost o tem kako je cez ovinke.
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 421
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
Haha hvala za kompliment, klemz

No nazadnje ka smo šli na kosilo na Osredek in potepanje po makadamih, smo pelal kulturno s kar nekaj postanki. Valda ga je kdo kdaj prtišu čez ker ovink ampak s pametno varnostno razdaljo do drugih.
Glede na to da sta 2 prijavljena, a vas je morda več frej v nedeljo 9.10.2022?
No nazadnje ka smo šli na kosilo na Osredek in potepanje po makadamih, smo pelal kulturno s kar nekaj postanki. Valda ga je kdo kdaj prtišu čez ker ovink ampak s pametno varnostno razdaljo do drugih.
Glede na to da sta 2 prijavljena, a vas je morda več frej v nedeljo 9.10.2022?
Janez ga je na novo postavil in je tako za test softa, kot tudi za test harda.
Jaz tudi zelo verjetno pridem. Odvisno je pa od službe, če se bodo kaj spomnili za soboto (verjetnost je sicer majhna, ampak obstaja).frenxtreme napisal/-a: ↑03. Oktober 2022, 17:54Glede na to da sta 2 prijavljena, a vas je morda več frej v nedeljo 9.10.2022?
Jst sm tud med kandidati za soboto.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov