Zoksterjev Divjak
Re: Zoksterjev Divjak
Dej ta tedn prasi za 235/55r18 kolk pride komad. Sicer se nagibam k grabberci spet.
začnejo se s širino 235, kar za nas ne pride v poštev.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nazadnje kupu na b&f.si po najbolj ugodni ceni, si mislim da bi se potrudli se kaj, za vecje narocilonebivedu napisal/-a: ↑27. April 2021, 14:47A gremo kak group buy geolandarc narest? al bomo po poletju?
Jaz jih imam 2 zimi, tretje jih ne bom imel več. Sicer sem naredil samo 25k kilometrov, tako da profila je še 6 do 7mm, ampak za tretjo zimo ne bodo več dobre, ker so ratale malo trše. Tako da novembra nujno nove. (razen če za zimo dam zimske, pa te geolandarce še naslednje poletje zguram).
Če nas več skupaj naroči, bodo mal cenejše. Mam zdej kontakt ene deklce, ki na famm commercu dela, pa bom vprašal, če lahko naročimo mal več naenkrat, pa bomo vidl, če bo dala kake popuste. (moja dimenzija je namreč okol 133€ na komad, pa se nič nebi pritoževal, če bi bila kakih 10 al pa 15€ cenejša)
Mej se rad, pa se izogni nexena...za dobro nexen izkušnjo še nisem slišal, za slabe pa velikokrat.
Jaz sem jo mel (zimsko) pa je nebi več nikol kupu
S tisto gumo sem se POLETI v mokrem vozil 20-30km/h čez ovinke kot da sem na WRC monte karlo. Ko sem dal potem letno turanco gor, sem se lahko čez isti ovinek peljal 60km/h pa ni bilo še nobene drame...Tko da jaz naredim ziher ogromen obvoz okol tega šrota.
S tem da ta guma ni bila prastara in ni imela 0mm profila. Bila je nekje na sredi svoje življenjske dobe stara 2 leti.
Jaz sem jo mel (zimsko) pa je nebi več nikol kupu
S tisto gumo sem se POLETI v mokrem vozil 20-30km/h čez ovinke kot da sem na WRC monte karlo. Ko sem dal potem letno turanco gor, sem se lahko čez isti ovinek peljal 60km/h pa ni bilo še nobene drame...Tko da jaz naredim ziher ogromen obvoz okol tega šrota.
S tem da ta guma ni bila prastara in ni imela 0mm profila. Bila je nekje na sredi svoje življenjske dobe stara 2 leti.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Moje letosnje izkusnje so zlo pozitivne. Sej lahk Schudr pa klemz poveta po kakem snegu sem kopal po pohorju.BackW00d napisal/-a: ↑28. April 2021, 20:05Mej se rad, pa se izogni nexena...za dobro nexen izkušnjo še nisem slišal, za slabe pa velikokrat.
Jaz sem jo mel (zimsko) pa je nebi več nikol kupu![]()
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Aja....pa od oktobra sem je porabu 0,4mm. Zmerjena nova rezerva pa razparana.
Baje se je treba drzat stran od guzve. Tud na cesti. 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Dobr da nimamo satelitskega cestninjenja. Bi ti štel kilometre verjetno. 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kaj, to je rešitev, če nimaš vinjete pa se ne znajdeš po lokalnih cestah? 
ignorance is bliss
@nebivedu: tak kot je DARS zidovski, zihr.
@ORLY: ne ne.... But why? Because I can.
@ORLY: ne ne.... But why? Because I can.
Sam... na sliki se ne vid kolk je dejansko ozko.
Da ne bi preveč spil na morju, se je moj Divjak odloču, da bo porabu neki sredstev. Ko nardiš zadnjo šihtno stvar pred dopustom, peleš domov, pa se ti po poti menjalnik uščije.
Sem pa mal prestrašu bogega avtovlekarja. Ko prletiš na avtovleko z ne tak nizko hitrostjo, mojstru ni pa nič jasno in začne nekontrolirano kazat kam zavit. Deset sekund po tem ko sem ustavu, pa le pride do sape pa rece sam 10 centi naprej ga se daj.
Sem pa mal prestrašu bogega avtovlekarja. Ko prletiš na avtovleko z ne tak nizko hitrostjo, mojstru ni pa nič jasno in začne nekontrolirano kazat kam zavit. Deset sekund po tem ko sem ustavu, pa le pride do sape pa rece sam 10 centi naprej ga se daj.
Menjalnik se je odloču, da me ma dost. Da noče več Fredijeve težke riti okol vozt.
Kje se je poscal? Kaka razpoka od ofroudov pa ga je odprlo al kaj se je zgodilo?
ignorance is bliss
Nope. Verjetno je kej kovinskega zasrotal not, pa razmetal spene po celem menjalniku. Spene so podrejale semering pa wandler. Pa vprasanje kaj vse se not.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov