Ja kdo te je pa to nasral!
Zoksterjev Divjak
Re: Zoksterjev Divjak
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Se podpišem. Sicer po tejle ekspediciji ga je blo treba oprat. Da ne bi gline mel na hofu.
Takrat je bil še nov.
Pa ni se mi dal razlagat ženi, zakaj je pod nadstreškom več zemlje kot na vrtu. (bi se lahko še spomnila, da bi namesto avta, tam imeli visoke grede)
Pa ni se mi dal razlagat ženi, zakaj je pod nadstreškom več zemlje kot na vrtu. (bi se lahko še spomnila, da bi namesto avta, tam imeli visoke grede)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Najvecja bojazen vsakega moskega je, da bo njegova zena po njegovi smrti njegove igrace prodala za tulk, kulkek ji je povedu, da so stale.
Drgac pa boys never grow up. Our toys just get bigger and more expensive.
Peskovnik je večji, pa igrače so dražje. 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne vem o čem govoriš
........................... moj peskovnik je še zmeraj mikro majhen.

Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Should this be here? 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
ja kva spa delal?
V garaži sem mel parkiranga. Pa se je očitno čebela zaletela not. 
Rabi kdo za gugalnico? Profila 8,2 mm. Zimska. Dot 2020. Ena luknja je ze narjena.
A je kaka razlika med zimsko in letno za na gugalnico?
Kr AT nazaj dat na avto. Sicer bo še mal sneg padal, ampak ne bo panike.
Kr AT nazaj dat na avto. Sicer bo še mal sneg padal, ampak ne bo panike.
Sej grejo ja. Hahaha. Se bom pač po polžje takrat drajsu. Pa bznanje kletvic bom obnovil. 
A gremo kak group buy geolandarc narest? al bomo po poletju?
Jaz jih imam 2 zimi, tretje jih ne bom imel več. Sicer sem naredil samo 25k kilometrov, tako da profila je še 6 do 7mm, ampak za tretjo zimo ne bodo več dobre, ker so ratale malo trše. Tako da novembra nujno nove. (razen če za zimo dam zimske, pa te geolandarce še naslednje poletje zguram).
Če nas več skupaj naroči, bodo mal cenejše. Mam zdej kontakt ene deklce, ki na famm commercu dela, pa bom vprašal, če lahko naročimo mal več naenkrat, pa bomo vidl, če bo dala kake popuste. (moja dimenzija je namreč okol 133€ na komad, pa se nič nebi pritoževal, če bi bila kakih 10 al pa 15€ cenejša)
Jaz jih imam 2 zimi, tretje jih ne bom imel več. Sicer sem naredil samo 25k kilometrov, tako da profila je še 6 do 7mm, ampak za tretjo zimo ne bodo več dobre, ker so ratale malo trše. Tako da novembra nujno nove. (razen če za zimo dam zimske, pa te geolandarce še naslednje poletje zguram).
Če nas več skupaj naroči, bodo mal cenejše. Mam zdej kontakt ene deklce, ki na famm commercu dela, pa bom vprašal, če lahko naročimo mal več naenkrat, pa bomo vidl, če bo dala kake popuste. (moja dimenzija je namreč okol 133€ na komad, pa se nič nebi pritoževal, če bi bila kakih 10 al pa 15€ cenejša)
Zdej ima tudi nexen off roud gume
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov