Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Tudi jaz si moram počasi omisliti drug telefon, mi že gre N95 na živce s svojo ogromnostjo, naročnina mi je pa že potekla.... Na žalost pod 200€ skoraj ni telefona, razen takšni ranga nokie 3310
Na dotik pa ne vem če bi ga imel. Mi pade parkrat na tla, pa je verjetno adijo. Moraš nanj paziti bolj kot na svojega spodnjega junaka
Pa še baterija je križ-božji... Ne vem če ne bom šaltal nazaj na SE k770i, tam me pa moti zelo majhen ekran, pa občasno nedelujoče tipke 
Glede xperie arc s - jo kupuje tudi moj kolega. Je moral čakati kakšne 3 tedne, zdaj ko pa so prišle, so samo bele, črne pa bi naj prišle čez 1 teden...
Glede xperie arc s - jo kupuje tudi moj kolega. Je moral čakati kakšne 3 tedne, zdaj ko pa so prišle, so samo bele, črne pa bi naj prišle čez 1 teden...
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Kupi si staro nokio X6 preko bolhe in daj notri novo baterijo. Zadeva ima kovinsko ohišje in gorilla glass led display. Ga lahko mečeš po tleh pa ga ne zlomiš.ijuvan napisal/-a:Tudi jaz si moram počasi omisliti drug telefon, mi že gre N95 na živce s svojo ogromnostjo, naročnina mi je pa že potekla.... Na žalost pod 200€ skoraj ni telefona, razen takšni ranga nokie 3310Na dotik pa ne vem če bi ga imel. Mi pade parkrat na tla, pa je verjetno adijo. Moraš nanj paziti bolj kot na svojega spodnjega junaka
![]()
Pa še baterija je križ-božji... Ne vem če ne bom šaltal nazaj na SE k770i, tam me pa moti zelo majhen ekran, pa občasno nedelujoče tipke
Drži pa baterija 8 dni. Polnim jo v službi v ponedeljek in potem mi zdrži cel teden do naslednjega ponedeljka. Klicev imam dost, mal brskanja po netu (wifi) in podobno (vremenska napoved se ažurira vsake 4 ure).
Uglavnem telefon dela odlično - prodajajo pa še vedno nove (5pik, mobiklinika, ...), samo je cena 190 evrov za novo.
Imaš pa vse - GPS, wifi, BT, ...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Nenormalna postavitev funkcijskih tipk, ker rabš pinceto da jih zadaneš. Zmrzne vsake tok cajta že od vsega začetka. Prevlka reža slušalke-posledično leti vsa svinjarija notr in potem med ekran in steklo. Zarad te vlke reže mi je tud slušalka crknla, ker so špene notr padle. Barva se lušč po enm letu. Zadna ploščica je ful smotana ker je fejst drseča. Ko se z ''yes'' tipko oglasm mi zamrzne.. pa še bi se najdl.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Telefon je za klicat, ne zato, da bo pr stružnici zraven.strojnik005 napisal/-a:Nenormalna postavitev funkcijskih tipk, ker rabš pinceto da jih zadaneš. Zmrzne vsake tok cajta že od vsega začetka. Prevlka reža slušalke-posledično leti vsa svinjarija notr in potem med ekran in steklo. Zarad te vlke reže mi je tud slušalka crknla, ker so špene notr padle. Barva se lušč po enm letu. Zadna ploščica je ful smotana ker je fejst drseča. Ko se z ''yes'' tipko oglasm mi zamrzne.. pa še bi se najdl.
Nadgradi na zadnjo verzijo firmwera, še prej pa odpri in celo rastavi in spucaj vse kovinske delce, ki so v tem času "padli" v telefon (da ti telefon zmrzne je kriv stik pod kako izmed tipk).
Režo za slušalke pa zafilaj s kakim kosom gume, da ne bo več smetje not letelo.
Ponavadi so napake zaradi svinjarije v telefonu in načina, kako se dela s telefonom, ne ker bi bil sam telefon kriv.
Če hočeš pa dober telefon, ki dela v vseh pogojih (prah, padci, sneg, dež, ..., tudi 1m pod vodo) je pa to SONIM, ampak kvaliteta se plača (350+ evrov)
http://www.letsgomobile.org/images/news ... review.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nekaj podobnega, a za precej manj denarja, a žal tudi z bolj malo funkcijami pa zato zelo robusten in terensko uporaben je tale:
http://www.biggtech.com/wp-content/uplo ... eb2100.jpg
Kolegu je predlani v poplavah v firmi padel iz žepa in je frajer dva dni zvonil v pol metrski vodi. Še danes dela.
http://www.biggtech.com/wp-content/uplo ... eb2100.jpg
Kolegu je predlani v poplavah v firmi padel iz žepa in je frajer dva dni zvonil v pol metrski vodi. Še danes dela.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov