Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Dušan
Član Subaru kluba
Prispevki: 83
Kraj: Galicija

Odgovor Avtor: Dušan » 12. Marec 2012, 17:41

Jaz imam neo v, baterija mi drži cel dan :lol:

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 12. Marec 2012, 19:52

Tudi jaz si moram počasi omisliti drug telefon, mi že gre N95 na živce s svojo ogromnostjo, naročnina mi je pa že potekla.... Na žalost pod 200€ skoraj ni telefona, razen takšni ranga nokie 3310 :roll: Na dotik pa ne vem če bi ga imel. Mi pade parkrat na tla, pa je verjetno adijo. Moraš nanj paziti bolj kot na svojega spodnjega junaka :? :lol: Pa še baterija je križ-božji... Ne vem če ne bom šaltal nazaj na SE k770i, tam me pa moti zelo majhen ekran, pa občasno nedelujoče tipke :lol:
Glede xperie arc s - jo kupuje tudi moj kolega. Je moral čakati kakšne 3 tedne, zdaj ko pa so prišle, so samo bele, črne pa bi naj prišle čez 1 teden...
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
Tevzy
Član Subaru kluba
Prispevki: 513
Kraj: Črna na Koroškem

Odgovor Avtor: Tevzy » 12. Marec 2012, 20:09

Aja,no jaz če bom vzel bom črno...
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 12. Marec 2012, 20:11

Ka pa on galaxy xcover?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...

Uporabniški avatar
Tevzy
Član Subaru kluba
Prispevki: 513
Kraj: Črna na Koroškem

Odgovor Avtor: Tevzy » 12. Marec 2012, 20:25

Osebno mi je najbolj pri srcu SE,ki ga uporabljam že kar nekaj let ;-)
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 12. Marec 2012, 21:33

Jaz sem lani vzel SE Elm, pa mi je kar ok. Baterija drži par dni, GPS dela, net dela..
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 12. Marec 2012, 22:11

ijuvan napisal/-a:Tudi jaz si moram počasi omisliti drug telefon, mi že gre N95 na živce s svojo ogromnostjo, naročnina mi je pa že potekla.... Na žalost pod 200€ skoraj ni telefona, razen takšni ranga nokie 3310 :roll: Na dotik pa ne vem če bi ga imel. Mi pade parkrat na tla, pa je verjetno adijo. Moraš nanj paziti bolj kot na svojega spodnjega junaka :? :lol: Pa še baterija je križ-božji... Ne vem če ne bom šaltal nazaj na SE k770i, tam me pa moti zelo majhen ekran, pa občasno nedelujoče tipke :lol:
Glede xperie arc s - jo kupuje tudi moj kolega. Je moral čakati kakšne 3 tedne, zdaj ko pa so prišle, so samo bele, črne pa bi naj prišle čez 1 teden...
Kupi si staro nokio X6 preko bolhe in daj notri novo baterijo. Zadeva ima kovinsko ohišje in gorilla glass led display. Ga lahko mečeš po tleh pa ga ne zlomiš.

Drži pa baterija 8 dni. Polnim jo v službi v ponedeljek in potem mi zdrži cel teden do naslednjega ponedeljka. Klicev imam dost, mal brskanja po netu (wifi) in podobno (vremenska napoved se ažurira vsake 4 ure).

Uglavnem telefon dela odlično - prodajajo pa še vedno nove (5pik, mobiklinika, ...), samo je cena 190 evrov za novo.

Imaš pa vse - GPS, wifi, BT, ...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5498
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 13. Marec 2012, 07:13

Takšno nokio je moj brat razsipal v nekje 3-4 mescih :D
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Marec 2012, 08:01

BackW00d napisal/-a:Takšno nokio je moj brat razsipal v nekje 3-4 mescih :D
jaz imam to nokio zdej že skoraj 2 leti brez ene napake
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: strojnik005 » 13. Marec 2012, 08:33

Dvakrat sm že reku da ne bom več nokie kupu, pa mam zej e52 pa je preveč napak da bi sploh tu pisu. Zdej je pa res ne bom več, razn če bo kaka buletpruf.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Marec 2012, 08:43

Kakšne napake pa so? Imaš zadnjo verzijo firmwera (update)?

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: strojnik005 » 13. Marec 2012, 09:05

Nenormalna postavitev funkcijskih tipk, ker rabš pinceto da jih zadaneš. Zmrzne vsake tok cajta že od vsega začetka. Prevlka reža slušalke-posledično leti vsa svinjarija notr in potem med ekran in steklo. Zarad te vlke reže mi je tud slušalka crknla, ker so špene notr padle. Barva se lušč po enm letu. Zadna ploščica je ful smotana ker je fejst drseča. Ko se z ''yes'' tipko oglasm mi zamrzne.. pa še bi se najdl.

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 13. Marec 2012, 10:09

Hm, pa glih E52? :shock: Poznam jih nekaj, ki ga imajo in ga ne morejo prehvalit pri delovanju in robustnosti. Ga kupujem že lep čas, da mi nadomesti E51, ki mu je edino ohišje plastik fantastik, drobovje pa odlično. Znajo narest telefone, znajo. Crkne ti vse drugo, samo živčevje pa kar dela in dela.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Marec 2012, 10:36

strojnik005 napisal/-a:Nenormalna postavitev funkcijskih tipk, ker rabš pinceto da jih zadaneš. Zmrzne vsake tok cajta že od vsega začetka. Prevlka reža slušalke-posledično leti vsa svinjarija notr in potem med ekran in steklo. Zarad te vlke reže mi je tud slušalka crknla, ker so špene notr padle. Barva se lušč po enm letu. Zadna ploščica je ful smotana ker je fejst drseča. Ko se z ''yes'' tipko oglasm mi zamrzne.. pa še bi se najdl.
Telefon je za klicat, ne zato, da bo pr stružnici zraven. :twisted:

Nadgradi na zadnjo verzijo firmwera, še prej pa odpri in celo rastavi in spucaj vse kovinske delce, ki so v tem času "padli" v telefon (da ti telefon zmrzne je kriv stik pod kako izmed tipk).

Režo za slušalke pa zafilaj s kakim kosom gume, da ne bo več smetje not letelo.

Ponavadi so napake zaradi svinjarije v telefonu in načina, kako se dela s telefonom, ne ker bi bil sam telefon kriv.

Če hočeš pa dober telefon, ki dela v vseh pogojih (prah, padci, sneg, dež, ..., tudi 1m pod vodo) je pa to SONIM, ampak kvaliteta se plača (350+ evrov)

http://www.letsgomobile.org/images/news ... review.jpg

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 13. Marec 2012, 10:59

Nekaj podobnega, a za precej manj denarja, a žal tudi z bolj malo funkcijami pa zato zelo robusten in terensko uporaben je tale:
http://www.biggtech.com/wp-content/uplo ... eb2100.jpg
Kolegu je predlani v poplavah v firmi padel iz žepa in je frajer dva dni zvonil v pol metrski vodi. Še danes dela.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov