Kako je pa lahko več dela?LSlabe napisal/-a:Super, še manj dela kot pri N/A subijih
Impreza gt by LSlabe
Skoraj sigurno imaš zrak v sistemu, oziroma nepravilno odzračen sistem.
Jaz sem odzračeval po sistemu:
odvil sem zgornjo cev iz kilerja v motor in nalival tako dolgo da je hladilna tekočina napolnila motor in kiler do vrha. Nato sem privil cev nazaj, dolil v kiler do vrha, vžgal avto, počakal da se je zagrel in odprl termostat.
Prvo sem imel pa iste težave kot ti. V sistemu je vrelo, para se je kadila, spodnja cev pa mrzla
Uspešno odzračevanje
Jaz sem odzračeval po sistemu:
odvil sem zgornjo cev iz kilerja v motor in nalival tako dolgo da je hladilna tekočina napolnila motor in kiler do vrha. Nato sem privil cev nazaj, dolil v kiler do vrha, vžgal avto, počakal da se je zagrel in odprl termostat.
Prvo sem imel pa iste težave kot ti. V sistemu je vrelo, para se je kadila, spodnja cev pa mrzla
Uspešno odzračevanje
- COFFE RACER
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 191
- Kraj: CELJE
jz sem odzracil po sistemu-nalijem v zgornjo posodico do vrha,nato napolnim kiler zaprem obadva in dolijem v raztezno do kjer je oznaceno max.
Vzgem avto in gretje na ful,pocakam da se segreje..ko je koncano in se ohladi samo preverim v zgornji posodici..
To je to..vedno deluje
stestirano parkrat 
Vzgem avto in gretje na ful,pocakam da se segreje..ko je koncano in se ohladi samo preverim v zgornji posodici..
To je to..vedno deluje
Imam muda od labuda.....:P
- COFFE RACER
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 191
- Kraj: CELJE
Danes mi ratalo avto zapeljat na cesto. Prvi občutki so tko tko, potegne dobr, sicer pa pa teh kratkih ulicah tut nisem pretiraval, pa dlje kot do druge prestave nisem šaltal. moram odzračit bremze in sklopko in zrihtat servo pumpo. Menjalnik je zelo glasen, se mi zdi da ni samo ležaj zanič
Me pa zanima kateri menjalniki pašejo gor pa kakšne so kej cene, če bi se odločil zamenjat.
Me pa zanima kateri menjalniki pašejo gor pa kakšne so kej cene, če bi se odločil zamenjat.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov