A to meni odgovarja oseba kateri je osnovni poklic avtomehanik z nekaj deseletno prakso??? Mogoce sem zaljiv do tvojega poklica, ali do tvojega vecletnega znanja?? Mislim, da si na forumu samo ti zaljiv do drugace mislecih....cheno napisal/-a:sash: spet nisi prebral posta!
ne žali uporabnike foruma, ker s tem kršiš pravila foruma....no sej veš kaj te čaka če se bo nadaljevalo.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam
Kako lohk nekdo nekoga užali, ko gre debata o mehaniki
well, hello, nehite že s pravilniki, ker nismo v parlamentu al pa na sodišču, pa si ga rajš v easy vzemte, prokleta mladina, jst sm bla na kawici s flat4 na sončku, pa je veter prow prijetno pihljal - nauk zgodbe: niva, pejt na luft

...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf 
Od kdaj so pa poklicni mehaniki, z deset ali več letno prakso zanesljivi?Sash1 napisal/-a:A to meni odgovarja oseba kateri je osnovni poklic avtomehanik z nekaj deseletno prakso??? Mogoce sem zaljiv do tvojega poklica, ali do tvojega vecletnega znanja?? Mislim, da si na forumu samo ti zaljiv do drugace mislecih....cheno napisal/-a:sash: spet nisi prebral posta!
ne žali uporabnike foruma, ker s tem kršiš pravila foruma....no sej veš kaj te čaka če se bo nadaljevalo.
jst pravm, da kr zaupej, če ti cheno kej svetuje, bod vesel, da ni zahtevu mal tvojga nafehtanega pobožnega denarja za svoje znanje
p.s.: dragi sash1, naredi quote stavka, ki se ti je zdel žaljiv iz njegove strani, ker še mene zanima...mislm, ne morm verjet, da je cheno lahko žaljiv, a to obstaja v realnem svetu
...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf 
kakšnega lobiranja, wejki, wejki, sej je samo forumniva13 napisal/-a:Mah kar sva midva kdaj parlamentirala, je bil bolj stos, tle pa gre za ocitno podj.... s tocno dolocenim namenom.
Mislim, pa da vem kaj je glavni razlog tega lobiranja
@niva:niva13 napisal/-a:Cheno, Ihi, Flat4:
2. porivanje avta lahko povzroci preskok z.jermena - sem kje trdila, da je to edini razlog za preskok? samo omenila sem, da obstaja moznost...
kako pa ves v kakem stanju je avto od nekoga drugega, kdaj je bil jermen menjan, kako je z napenjalcem in rolcami itd., da si upas suvereno trdit, da to ni mozno?
Boš zdj rekla, da če bi mu en svetoval, nej ga vergla 2 minuti, bi isto trditev v vprašalni obliki postavila? (trditev pravim zarad smajlija na konc)niva13 napisal/-a:Kaj pa, ce mu jermen preskoci?Sajmon napisal/-a: Poskusi ga vžgat po kakšnem klancu navzdol.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
flat4 zakaj? kaj bi rad dosegel, kaj te matra, a naj grem jaz zdaj quotat vse vase poste za nazaj in primerjave? neverending story
smiley je bil namenjen sodelavcu, konc koncev se greste ostali tle dosti bolj svoje interne fore, postavljate hudiceve smaljije, pa vas nihce ne kriza
Povej mi lepo direkt, a nimam pravice pisat nikamor drugam kot v peskovnik, ceprav me za razliko od ostalih deklet tle gor zanimajo in subaruji in njihovo delovanje?
Tinchy se strinjam, to naj bi bil samo forum, kjer naj bi si ljudje svobodno v okviru pravilnika izmenjevali mnenja, ampak.....wejki, wejki girl
smiley je bil namenjen sodelavcu, konc koncev se greste ostali tle dosti bolj svoje interne fore, postavljate hudiceve smaljije, pa vas nihce ne kriza
Povej mi lepo direkt, a nimam pravice pisat nikamor drugam kot v peskovnik, ceprav me za razliko od ostalih deklet tle gor zanimajo in subaruji in njihovo delovanje?
Tinchy se strinjam, to naj bi bil samo forum, kjer naj bi si ljudje svobodno v okviru pravilnika izmenjevali mnenja, ampak.....wejki, wejki girl
forum je diktatura in ne demokracija! Kapiš?niva13 napisal/-a:Tinchy se strinjam, to naj bi bil samo forum, kjer naj bi si ljudje svobodno v okviru pravilnika izmenjevali mnenja, ampak.....wejki, wejki girl
p.s.: stavkat ne zaleže.
Niva, se opravičujem, ampak a je teb jermen preskoču
Poglej kok postov maš
Ni vsak stavek na forumu namenjen kot vprašanje tebi in na konkretna vprašanja drugih ni treba odgovarjat s tvojimi "vprašanji"...s smeški 
p.s. na dopustu sem uzivala v najboljši družbi
Poglej kok postov maš
p.s. na dopustu sem uzivala v najboljši družbi
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
hahaha jst sm pa bumbar, k avto rinm, kadar mi noče vžgat. Vsem javno povem... Kadar štarter zataji, kadar spraznem akumulator, špilam bumbarja, in rinem svojga ščurka. Ga bom raj začel vlečt, mogoče bo kej bolje... po drugi strani pa sej nimam sploh jermenov
. Mam zobnike. A sm še zdj bumbar? 
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost