Klepetalnica - kar ne sodi drugam

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Sash1
Uporabnik foruma
Prispevki: 292

Odgovor Avtor: Sash1 » 21. Avgust 2007, 14:41

cheno napisal/-a:sash: spet nisi prebral posta!
ne žali uporabnike foruma, ker s tem kršiš pravila foruma....no sej veš kaj te čaka če se bo nadaljevalo.
A to meni odgovarja oseba kateri je osnovni poklic avtomehanik z nekaj deseletno prakso??? Mogoce sem zaljiv do tvojega poklica, ali do tvojega vecletnega znanja?? Mislim, da si na forumu samo ti zaljiv do drugace mislecih....

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 21. Avgust 2007, 14:43

niva: teb očitno vsi na tem forumu hočejo slabo in te očitno podj....tako se tebi zdi.

Kakšno "lobiranje" ?.
The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 21. Avgust 2007, 14:48

ne vsi sploh ne, eni znajo bit cisto normalni

kdaj sem pa bila do koga na tem forumu direkt iz nule nesramna in zalila, razen kot reakcija na milijonkratno provokacijo? pa se takrat sem vklopila rocno

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 21. Avgust 2007, 14:48

in zakaj si spremenil post?

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 21. Avgust 2007, 14:51

je sash vmes napisal post in se mogel napisati komu je namenjeno. Pomen posta se ni spremenil.
The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Prispevki: 290
Kraj: ~Lj~
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 21. Avgust 2007, 14:58

Kako lohk nekdo nekoga užali, ko gre debata o mehaniki :shock: well, hello, nehite že s pravilniki, ker nismo v parlamentu al pa na sodišču, pa si ga rajš v easy vzemte, prokleta mladina, jst sm bla na kawici s flat4 na sončku, pa je veter prow prijetno pihljal - nauk zgodbe: niva, pejt na luft :!: :twisted: :twisted: :twisted:
...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf :twisted:

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 21. Avgust 2007, 14:58

sash1, ti pa nazaj v cerkev, tja spadaš v spovednico ;-)
...go a thousand miles with a jet aeroplane...go out of your mind, go insaine :arrow: to a place that you never been before...eat ice cream or you`ll lick the floor... :uzfuzf :twisted:

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 21. Avgust 2007, 15:09

Sash1 napisal/-a:
cheno napisal/-a:sash: spet nisi prebral posta!
ne žali uporabnike foruma, ker s tem kršiš pravila foruma....no sej veš kaj te čaka če se bo nadaljevalo.
A to meni odgovarja oseba kateri je osnovni poklic avtomehanik z nekaj deseletno prakso??? Mogoce sem zaljiv do tvojega poklica, ali do tvojega vecletnega znanja?? Mislim, da si na forumu samo ti zaljiv do drugace mislecih....
Od kdaj so pa poklicni mehaniki, z deset ali več letno prakso zanesljivi? :shock: kdaj pa veš, da si res dober? Ali zato potrebuješ uradno potrdilo aka srednja 3letna texas šola za bežigradom? :shock: po kolkem času in kolkih izkušnjah veš, da znaš kuhat, seksat, spat, tipkat? :shock:
jst pravm, da kr zaupej, če ti cheno kej svetuje, bod vesel, da ni zahtevu mal tvojga nafehtanega pobožnega denarja za svoje znanje :lol: :lol:

p.s.: dragi sash1, naredi quote stavka, ki se ti je zdel žaljiv iz njegove strani, ker še mene zanima...mislm, ne morm verjet, da je cheno lahko žaljiv, a to obstaja v realnem svetu :lol:

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 21. Avgust 2007, 15:12

niva13 napisal/-a:Mah kar sva midva kdaj parlamentirala, je bil bolj stos, tle pa gre za ocitno podj.... s tocno dolocenim namenom.
Mislim, pa da vem kaj je glavni razlog tega lobiranja :?
kakšnega lobiranja, wejki, wejki, sej je samo forum :!: :!: :!: :!: :shock:

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 21. Avgust 2007, 15:28

niva13 napisal/-a:Cheno, Ihi, Flat4:

2. porivanje avta lahko povzroci preskok z.jermena - sem kje trdila, da je to edini razlog za preskok? samo omenila sem, da obstaja moznost...
kako pa ves v kakem stanju je avto od nekoga drugega, kdaj je bil jermen menjan, kako je z napenjalcem in rolcami itd., da si upas suvereno trdit, da to ni mozno?
@niva:
niva13 napisal/-a:
Sajmon napisal/-a: Poskusi ga vžgat po kakšnem klancu navzdol.
Kaj pa, ce mu jermen preskoci? :-P
Boš zdj rekla, da če bi mu en svetoval, nej ga vergla 2 minuti, bi isto trditev v vprašalni obliki postavila? (trditev pravim zarad smajlija na konc)
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 21. Avgust 2007, 15:50

flat4 zakaj? kaj bi rad dosegel, kaj te matra, a naj grem jaz zdaj quotat vse vase poste za nazaj in primerjave? neverending story
smiley je bil namenjen sodelavcu, konc koncev se greste ostali tle dosti bolj svoje interne fore, postavljate hudiceve smaljije, pa vas nihce ne kriza

Povej mi lepo direkt, a nimam pravice pisat nikamor drugam kot v peskovnik, ceprav me za razliko od ostalih deklet tle gor zanimajo in subaruji in njihovo delovanje?

Tinchy se strinjam, to naj bi bil samo forum, kjer naj bi si ljudje svobodno v okviru pravilnika izmenjevali mnenja, ampak.....wejki, wejki girl

Uporabniški avatar
Tinchy
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Tinchy » 21. Avgust 2007, 16:00

niva13 napisal/-a:Tinchy se strinjam, to naj bi bil samo forum, kjer naj bi si ljudje svobodno v okviru pravilnika izmenjevali mnenja, ampak.....wejki, wejki girl
forum je diktatura in ne demokracija! Kapiš? ;-)

p.s.: stavkat ne zaleže. :lol:

Uporabniški avatar
b.m
Uporabnik foruma
Prispevki: 396
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: b.m » 21. Avgust 2007, 16:04

Niva, se opravičujem, ampak a je teb jermen preskoču :?:
Poglej kok postov maš :!: :!: :!: :!: Ni vsak stavek na forumu namenjen kot vprašanje tebi in na konkretna vprašanja drugih ni treba odgovarjat s tvojimi "vprašanji"...s smeški :roll:

p.s. na dopustu sem uzivala v najboljši družbi :D
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 21. Avgust 2007, 16:15

hahaha jst sm pa bumbar, k avto rinm, kadar mi noče vžgat. Vsem javno povem... Kadar štarter zataji, kadar spraznem akumulator, špilam bumbarja, in rinem svojga ščurka. Ga bom raj začel vlečt, mogoče bo kej bolje... po drugi strani pa sej nimam sploh jermenov :oops: . Mam zobnike. A sm še zdj bumbar? :roll:
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 21. Avgust 2007, 16:48

Pa sej to ni res, krizanje zaradi enega nedolznega stavka in smajlija :lol:

p.s ni meni preskocil jermen, je pa bilo omenjeno kot mozen vzrok zamaknjenosti jermena pri nekomu drugemu.
B.M. to ni bilo misljeno kot pljuvanje po Subaru znamki :!:

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov