Nakup novega Subaru Legacy-ja
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Nakup novega Subaru Legacy-ja
Zdravo !
V predstavitvenem forumu sem že napisal moje vprašanje, pa ga tukaj še enkrat.
Trenutno se resno zanimam za nakup novega vozila Subaru Legacy 2.0D Sedan, bil sem tudi že na predstavitveni vožnji na Vranskem in sem bil prijetno presenečen v vožnji s tem vozilom. Prebiram tudi razne teste in forume o Subarujih in jih primerjam z ostalimi znamkami tega razreda (Audi, VW, BMW) in opažam in ugotavljam na osnovi vsega, kar je napisano, da bi bil nakup Subaruja prava odločitev.
Ker pa je uradnih prodjalcev kar nekaj, me zanima kakšne izkušnje imate z njimi (ugodnosti,popusti...)
LP Matjaž
V predstavitvenem forumu sem že napisal moje vprašanje, pa ga tukaj še enkrat.
Trenutno se resno zanimam za nakup novega vozila Subaru Legacy 2.0D Sedan, bil sem tudi že na predstavitveni vožnji na Vranskem in sem bil prijetno presenečen v vožnji s tem vozilom. Prebiram tudi razne teste in forume o Subarujih in jih primerjam z ostalimi znamkami tega razreda (Audi, VW, BMW) in opažam in ugotavljam na osnovi vsega, kar je napisano, da bi bil nakup Subaruja prava odločitev.
Ker pa je uradnih prodjalcev kar nekaj, me zanima kakšne izkušnje imate z njimi (ugodnosti,popusti...)
LP Matjaž
Zdravo!
Meni je bil kar všeč prodajalec Franci Di Batista na Interservicu v Lj. Za razliko od drugih avtomobilskih prodajalcev se mi je zdel pošten in nič "posiljen". Glede popustov pa ne vem. Kupil sem pa Foresterja 2.0D in sem zelo zadovoljen.
To je on:
http://www.boltez.com/offroad/2007/foto/1/foto013.jpg
Meni je bil kar všeč prodajalec Franci Di Batista na Interservicu v Lj. Za razliko od drugih avtomobilskih prodajalcev se mi je zdel pošten in nič "posiljen". Glede popustov pa ne vem. Kupil sem pa Foresterja 2.0D in sem zelo zadovoljen.
To je on:
http://www.boltez.com/offroad/2007/foto/1/foto013.jpg
Ja jaz sem ravno v petek nabavil novega Foresterja diesla pri Avtoceleia. Moram reči, da je bil prodajalec ( Duško ) zelo korekten, vse kar sva se zmenila je tudi držalo. Tudi cena je bila od vseh prodajalcev v SLO najbolj ugodna.
Je pa sicer kriza z zalogo vozil ( vsaj s Foresterji ), ker se že poznajo posledice cunamija na Japonskem.
Lp
Je pa sicer kriza z zalogo vozil ( vsaj s Foresterji ), ker se že poznajo posledice cunamija na Japonskem.
Lp
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost