K: Subaru Impreza GT
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
K: Subaru Impreza GT
Torej kupim Subaru Imprezo GT, letnik 1999/2000, po možnosti modre barve, čim bolj originalno in dobro ohranjeno.
Če je kdo na forumu pripravlejn, oz. ima v planu prodajo naj se oglasi.
Hvala
lp
Urban
Če je kdo na forumu pripravlejn, oz. ima v planu prodajo naj se oglasi.
Hvala
lp
Urban
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4915375&show=1 a tole si videl?
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
ma niti me ni, ker sem preveč, mnogo preveč vložil v avto v zadnjem letu in je zame tok vreden da mi nihče ne bi tok plačal...beliblisk napisal/-a:Oooo pa ne ,da te je zamikal?jayz napisal/-a:kok bi pa bil pripravljen skeširat za lep primerek?
ampak potem pa itak ne vem kaj športnega bi bilo sploh za kupit za nek normalen denar pa da je zadeva ohranjena in z "malo" stroški
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
...
jayz : ubistvu ne vem koliko točno, ampak glede na to kar gledam po netu je izhodišče nekje 6-7000€, potem pa vidimo kako naprej.
subarufreak : sem videl ja, pa mi ne potegne, sploh glede na ceno ki se mi glede na ohranjenost zdi previsoka.
Morda poznaš zgodovino tega avta?
žal mi je da sem zamudil Bistrijevo, sem še vedno nejevoljen glede tega, to je idealn primerek kaj bi kupil
subarufreak : sem videl ja, pa mi ne potegne, sploh glede na ceno ki se mi glede na ohranjenost zdi previsoka.
Morda poznaš zgodovino tega avta?
žal mi je da sem zamudil Bistrijevo, sem še vedno nejevoljen glede tega, to je idealn primerek kaj bi kupil
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
...
nasploh se mi zdi precej zgonena na pogled
gledam tudi po tujini pa ne vem če upam kej uvozt, ma kdo izkušnje!?
- COFFE RACER
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 191
- Kraj: CELJE
Re: ...
Una impreza ma za začetk napačno havbo...se prav,da je bla vrjetn enkrat mal bl prtegnena:Surbancebulj napisal/-a:nasploh se mi zdi precej zgonena na pogled![]()
Drgač je pa una P1 lepa...mogoče bi jo jst meu pa ušpičva kšno kombinacijo(sicr bi blo treba par stvari premetat sam ideja pa je)
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
......
Beli : ti uvozi eno iz anglije, meni prodaj tvojo pa bobeliblisk napisal/-a:Če me je resno zamikal,da bi uvozu eno dvoratno in anglijejernej123 napisal/-a:Hehe beli ti si car![]()
Use se,da zment
Ta se je nekaj časa nazaj prodajala na netu.
Baje ličarsko obnovljena, pozna kdo?
http://s8.mojalbum.com/subaru-foto_1135 ... 844394.jpg
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov