Kabli
Kabli
Danes sem opral mašino, in opazil da mi kabli od svečk prebijajo. Zanima me če kdo ve, kje se jih da najceneje dobiti, pa kok približno stanejo.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Jaz sem jih kupila v Gama centru v hali A (cca 14k, ce se prav spomnem).
NoFear me je sicer naknadno opozoril, da je njemu en tak kabel hitro crknil, meni zaenkrat se niso. Imena firme se trenutno ne spomnem, zdi se mi neki iz Italije.
Imajo pa tudi Nipparts kable, ki so drazji, vendar me je pri teh najbolj motil gumijasti cep, ki pride na svecko, ker ni pokril cele luknje.
Jaz imam 2.0 motor, za 1.8 so drugacni.
Ce se ti pa ne mudi, pa vprasaj Gorazda, kje je dobil NGK kable.
NoFear me je sicer naknadno opozoril, da je njemu en tak kabel hitro crknil, meni zaenkrat se niso. Imena firme se trenutno ne spomnem, zdi se mi neki iz Italije.
Imajo pa tudi Nipparts kable, ki so drazji, vendar me je pri teh najbolj motil gumijasti cep, ki pride na svecko, ker ni pokril cele luknje.
Jaz imam 2.0 motor, za 1.8 so drugacni.
Ce se ti pa ne mudi, pa vprasaj Gorazda, kje je dobil NGK kable.
Jst sm jih za trojko 2.0 dobil v eurotonu na Tržaški. Cena je bla 14k, pa kot je Niva rekla, edn od njih mi je v roku dveh mescev spet začel prebijat... Bli so pa tud od NGK-ja, ampak ne enaki kot Gorazdovi.
Pol sm kupu pa orginalnga na servisu - cena 8k za kabel
Pol sm kupu pa orginalnga na servisu - cena 8k za kabel
Zadnjič spremenil NoFEAR, dne 13. November 2006, 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov