Sem si predstavljal reunion nekak drugače... pa je žal nuja posegla vmes.
Skratka, trenutno sem v Pragi (žal ne privat, poslovno), kjer mi je včeraj zvečer med iskanjem hotela uspelo speljat tako štorasto (iz rikverca 1 km/h v prvo itd.), da mi je avto crknil, nakar me je neprijetno presenetila čista tišina, ko sem poskušal znova zagnat mašino.
Varovalka vžiga je cela, akumulator v redu, do večera popolnoma nobenih posebnosti, čeprav sem se parkrat po poti ustavil. Vsakič lep štart, po treh do štirih obratih je avto lepo kresnil. Tud včeraj nam je potem ratalo naredit "jumpstart", tako da vse lepo in prav (nobenih lučk, vožnja normalna, itd.).
Ker poznam tisto ruženje, ko štarter crkuje počasi, me zanima, a je to normalno, da štarter enostavno gavzne in to je to? A lahko kako preverim rele (glede na to, da je, če se prav spomnim, zatlačen nekam, kamor sonce ponavadi ne posije)? Ga za test npr. zamenjam s kakšnim drugim iz avta, ki ga ne rabim nujno, da avto zavergla?
Aja, a majo evropski modeli tud tisto blesavo stikalo na sklopki (mal me je sram, ampak dejansko avta nikol ne kurblam ne da bi mel stisnjeno sklopko... navada
Tnx že vnaprej.