nenormalno rosenje šip
nenormalno rosenje šip
lep pozdrav!
Zanima me če je imel kdo podobne težave, na imprezi l99, se mi ob slabem vremenu šipe nenormalno rosijo (predvsem sprednja), zanima me ali mogoče gumice okoli vrat ne dihtajo več zadosti ali kaj bi kaj bilo, če je imel že kdo podobne težave. Hvala lepa lp
Zanima me če je imel kdo podobne težave, na imprezi l99, se mi ob slabem vremenu šipe nenormalno rosijo (predvsem sprednja), zanima me ali mogoče gumice okoli vrat ne dihtajo več zadosti ali kaj bi kaj bilo, če je imel že kdo podobne težave. Hvala lepa lp
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
snemi brisalca (previdno da ne fentaš puš), plastiko dol (spet previdno, ker so eni smotani čepi gor),.. spucaj listje, iglice,... na straneh sta odtoka, ki peljeta za blatnika; spucaj cevki.. in sestavi nazaj.
Ko boš ravno pri delu snami prednji zavesici in spucaj "mulj" za blatnikom. Ga je cca pol kile za vsakim; najmanj.
Ko boš ravno pri delu snami prednji zavesici in spucaj "mulj" za blatnikom. Ga je cca pol kile za vsakim; najmanj.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Hvala, če se mi bo kje zaloml vas še vprašamgorazd0 napisal/-a:snemi brisalca (previdno da ne fentaš puš), plastiko dol (spet previdno, ker so eni smotani čepi gor),.. spucaj listje, iglice,... na straneh sta odtoka, ki peljeta za blatnika; spucaj cevki.. in sestavi nazaj.
nasljednjič ko odgovarjaš na prešnjo objavo uporabi templates/SwiftBlue/images/lang_slovenian/reply.gif
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Re: nenormalno rosenje šip
zanimivo...men na fortesterju tud....ampak sam ob divjem s....dimi napisal/-a:lep pozdrav!
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov