Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 7
Točno tak kot je Karel napisu. Greš na Amzs, itd..., prneseš potrdilo o lastništvu plačaš nekje 34 evru za 3 dnevno in mislim da 48 za 5 dnevno preizkušnjo in gasa. Seveda velja po celi RS. Je blo pa lani resi za en kratek čas potrebno opraviti tehnični tudi za preizkušnjo, toda zgleda da je potem en od pametnih poštudiral zakaj se sama preizkušnja sploh vzame

se pomnis kdaj sem kupil volvota?karel napisal/-a:Nič ne rabiš tehničnega saj na našem koncu ne,velja pa preizkušnja minimum 3 dni po celotni RS.Namen preizkušnje je,da lahko neregistriran avto pripelješ do tehničnega,ker v nasprotnem bi za vsak premik rabili avtovleko
no na treh krajih sm probal dvignt PR tablce in sm dobu isti odgovor
(LPP, AMZS, Interservice)
in vedno sm se delal k da je cist normalno...
zapelji/poklici pa sporoc na forum, ce so slucajn spremenil pravilnik mamu jim je* nepismeno katera jih je rodila te nebodigatreba, k sem dal 100€ za vleko pa se jajcal gor pa dol s kamjonom, butli neumni k nam zakone pisejo.....
ps
ce je tole prevec naj admin zbrise, sam res mi je zavrelo takrat in vsakic ko pomislim na to
sm si vzel minuto in sm nasu:
-Preizkusne tablice niso namenjene temu, da se vozilo, ki ni tehnično brezhibno, prepelje iz ene točke na drugo, temveč omogočajo...
:ztuz
-Preizkusne tablice niso namenjene temu, da se vozilo, ki ni tehnično brezhibno, prepelje iz ene točke na drugo, temveč omogočajo...
:ztuz
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
v enem dnevu 100k ogledov. Jz sm biu prov bolše volje ko sm pred faxom to pogledubirdy napisal/-a:razrednicarka se mi smili
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov