Nič bat, na mokrem je ownala fabia lansk let.strumf666 napisal/-a:Mislim da se 2wd-jaši ne bi čist strinjal :-nzd
Time Attack 2011 - Chapter 1:The New Beginning (19.3.2011)
Škoda k te ni blo. Pogoji so bli super. Temperatura sicer 8-10 stopinj in občasno rosenje ampak časi so bli pa dobri. Domen je izboljšal svoj čas - 51.3, Erman je na štampah peljal 53,4, Bistri je postavu svoj novi rekord 55.2 - ČESTITKE, jst se nimam sicer kej za hvalt - sem peljal 55.5 - ampak na zimskem setupu (serijski nakloni) in nelegalnimi 070 - so pa podatki iz RaceChrono bolj zgovorni - optimalen krog 54,6, top speed med 98 in 106- enkrat pa celo 113.. sem pregledal še lanske podatke, top speed na cestnih gumah ni bil nikoli čez 90, na slicksih pa max 104.picinni napisal/-a:Jaz jutri ne grem. Žal.
Dobr ga peglite.
Je pa precej težje peljat konstantno, ker je bistveno lažje delat napake. :P
Sedaj velja rek: power is nothing without control.
Super je bilo, sicer sem se pol dneva učil na novo vozit avto, ki se po remapu obnaša precej drugače, malce smo popravili čas, skratka zadovoljen.
V svoji klasi sem končal na osmem mestu, za pridružitev v boju z najhitrejšimi bo pa potrebno poseči po kakšnih štampah...Z serijskimi gumami je bolj kot ne to to
.Sem se pa malce tolažil, da sem v klasi bil prvi na cestnih gumah, vse ostalo pred mano je bilo slick/štampa/semi slick 
Sicer pa razlike med prvim mestom in osmim ni niti sekunda...
Rezultate prilepim kasneje, čestitke Milanu za zmago v II. klasi ter ostalim zmagovalcem.
V svoji klasi sem končal na osmem mestu, za pridružitev v boju z najhitrejšimi bo pa potrebno poseči po kakšnih štampah...Z serijskimi gumami je bolj kot ne to to
Sicer pa razlike med prvim mestom in osmim ni niti sekunda...
Rezultate prilepim kasneje, čestitke Milanu za zmago v II. klasi ter ostalim zmagovalcem.
Uradni rezultati: http://www.timeattack.si/rezultati/
@_BiStRi_: gledam rezultate, za kej bl resnga boš res rabu štampe, druge ni.
@_BiStRi_: gledam rezultate, za kej bl resnga boš res rabu štampe, druge ni.
Mhm, bi bile nuja, drugače bom celo sezono zadaj...smo včer računal mal, če bi imel prave štampe, bi šel vsaj sekundo dol po času. Se pa morda obeta par sprememb v pravilniku(neuradne govorice), jst bi bil še najbolj vesel, če se naredi še eno klaso, pa se v II peljejo lahko samo stock gume, v III in IV bi se pa peljalo vse ostalo...
Sicer se mi pa trenutno ne daje še 1000 ojrov+ za feltne in štampe
js ti jih dam za 250_BiStRi_ napisal/-a:Mhm, bi bile nuja, drugače bom celo sezono zadaj...smo včer računal mal, če bi imel prave štampe, bi šel vsaj sekundo dol po času. Se pa morda obeta par sprememb v pravilniku(neuradne govorice), jst bi bil še najbolj vesel, če se naredi še eno klaso, pa se v II peljejo lahko samo stock gume, v III in IV bi se pa peljalo vse ostalo...
Hvala, tudi leta naredijo svoje. :2343223picinni napisal/-a:Čestitke vsem. Milan je dokazal, da je lahko naša generacija še vedno hitrejša od mladcev. Bravo Milan
Meni je zgleda začel crkovati center za zaznavanje nevarnosti (je kriva bližajoča štirka na deseticah?), zato boljši časi, a sem se tudi 2x zavrtel kot bedak
No ja, tististrumf666 napisal/-a:Pa še bugy te je prehitelirCAR81 napisal/-a:Ne, mi je kljub intenzivnim naporom zmanjkalo 0.01s za 3. mesto.strumf666 napisal/-a:ČestitkeSi dobil dyno, da greva merit?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov