načeloma gre pa na mojega; enkrat...
Forester diesel - auspuh
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
To kar včasih počnejo na (nekaterih) servisih res ni dobra reklama za subaru, ne moreš pa zdej cele znamke po tem sodit.jezdec napisal/-a:Na žalost je na mojmu foresterju auspuh tud že čist rjav... sem na sevisu opozoru na to pa so ga sam mal z bronzo prešprical....čez tri mesce je blo pa isto...?? ŠKODA!!! očitno tudi Subaru ni več tisto kar je nekoč bil!!??
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
A za nalepko?strojnik005 napisal/-a:sestrojebec je kupu xsaro pa je dobu akrapovica na avtutak da probi povprašat kok hočjo met, k me res zanima.
Glede na to, da hočejo samo za lonce za moped svojih 700-800 €, bi za avto lonce verjetno hteli kakih 1500+, za celoten izpuh pa 3000-4000.
D.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Govoril sem o nekvaliteti izdelave Subaru vozil, katere posledica je recimo rjavenje auspuha...servis tukaj nima veze...! čeprav, je bil tudi njihov pristop zgrešen.strumf666 napisal/-a:To kar včasih počnejo na (nekaterih) servisih res ni dobra reklama za subaru, ne moreš pa zdej cele znamke po tem sodit.jezdec napisal/-a:Na žalost je na mojmu foresterju auspuh tud že čist rjav... sem na sevisu opozoru na to pa so ga sam mal z bronzo prešprical....čez tri mesce je blo pa isto...?? ŠKODA!!! očitno tudi Subaru ni več tisto kar je nekoč bil!!??
Istočasno pa dvomim, da bi na katerem koli servisu v SLO dotično zadevo sanirali z menjavo....
Sej to ni neka skrivnost, Akrapovičevi spletni strani: http://www.akrapovic.com/si/ je celo seznam produktov za avtomobile. Ampak gre za bolj nova in malo dražja vozila. Cene izpušnih sistemov se pa začnejo nekje pri ceni xsare. Tko da.... tehnolog je poleg koledarja dobil še nalepke in eno nalepil na odbijač. Možno bi pa sicer bilo da je na šihtu vzel odpadne cevi in kak lonec in to sam zvaril v en izpušni sistem. Ampak temu lih ne morš rečt Akrapovičev izpuh.. to je k da bi vzel armanijeve odpadke jih dal skp in reku da maš Armanijevo obleko.strojnik005 napisal/-a:sestrojebec je kupu xsaro pa je dobu akrapovica na avtutak da probi povprašat kok hočjo met, k me res zanima.
Vidim, da je tema o zarjavelih auspuhih na novih Foresterjih ( velja tako za dizelaše kot bencinarje ) še vedno aktualna oz. bo s staranjem vozil čedalje bolj.Prepričan sem, da je izdelovalec Subaru s tem seznanjen in bi moral, če da kaj na svoje ime odreagirati - vpoklicati prodana vozila in zadevo odpraviti (zamenjati ).Je pa seveda vprašanje, če je Subaru dovolj " močan ", da si to lahko privošči oz. kolk jih to sploh moti.
Mene kot potencialnega kupca zelo, pa verjetno nisem edini.
Da daš 30k in več za voz, pa po pol leta že gledaš tisto rjavino - halo !
Lp
Mene kot potencialnega kupca zelo, pa verjetno nisem edini.
Da daš 30k in več za voz, pa po pol leta že gledaš tisto rjavino - halo !
Lp
Začnite s črno štrihat, ne z bronzo; se bo vsaj malo manj videlo;
Imajo pa foriji očitno že od začetka slabše izpuhe (sem že pisal, kako mi je trgovec povedal, da dokler niso prišli Foresterji ven, skor nobenga lonca ni prodal); pa ne vem zakaj;
sicer pa - zaradi malo površinske rje avto ne bo ostal na cesti
Imajo pa foriji očitno že od začetka slabše izpuhe (sem že pisal, kako mi je trgovec povedal, da dokler niso prišli Foresterji ven, skor nobenga lonca ni prodal); pa ne vem zakaj;
sicer pa - zaradi malo površinske rje avto ne bo ostal na cesti
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
nalepke glih nimairCAR81 napisal/-a:Sej to ni neka skrivnost, Akrapovičevi spletni strani: http://www.akrapovic.com/si/ je celo seznam produktov za avtomobile. Ampak gre za bolj nova in malo dražja vozila. Cene izpušnih sistemov se pa začnejo nekje pri ceni xsare. Tko da.... tehnolog je poleg koledarja dobil še nalepke in eno nalepil na odbijač. Možno bi pa sicer bilo da je na šihtu vzel odpadne cevi in kak lonec in to sam zvaril v en izpušni sistem. Ampak temu lih ne morš rečt Akrapovičev izpuh.. to je k da bi vzel armanijeve odpadke jih dal skp in reku da maš Armanijevo obleko.strojnik005 napisal/-a:sestrojebec je kupu xsaro pa je dobu akrapovica na avtutak da probi povprašat kok hočjo met, k me res zanima.
Na enem nemškem forumu sem prebral, da naj bi v letu 2010 Subaru zaradi številnih pritožb izboljšal kakovost litine izpušnih loncev, ki naj bi manj rjavela.
Mene malo rje niti ne bi motilo - bi imel vsaj izgovor, da dam nekaj takega gor, kot je Skytune - naredi res lep boxer zvok diesla:
http://www.youtube.com/watch?v=sdsSIltE9yA
Mene malo rje niti ne bi motilo - bi imel vsaj izgovor, da dam nekaj takega gor, kot je Skytune - naredi res lep boxer zvok diesla:
http://www.youtube.com/watch?v=sdsSIltE9yA
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov