Forester Turbo by Pssssiho
sm klical tega strica pa nima več 1. koncanebivedu napisal/-a:kakor vidim iz slikc je tole za zamenjat:
- hladilnik vode
- hladilnik klime
- vezna stena (za zamenjat, al pa za poravnat)
- maska
- luč
- letvica pod lučjo
- žmiogovc
- drobnarija na odbijaču (šprice za vodo)
Ko boš pa razdrl, pa se bo najbrž pokazalo da so še nosilci od odbijača pokrivljeni, ampak te se da poravnat, pa najbrž še kaka malenkost.
Če vse skupaj rabljeno dobiš, najbrž ne bo prov drago. Vseeno pa bo najbrž nad 500 evri.
Sem (http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3262904&show=1) pokliči za luč, žmigovc, masko, odbijač in vezno steno. (reč da mu zrihtaš amortizerje za leonca, če ti bo vsaj 30 do 40 % spustil ceno).
Amortizerje bomo pa že nekje zrihtal. (pomoje imata karli al pa kamnek kakšne na zalogi - za take zadeve se že splača menjat (nekateri že vedo zakaj))
H6 je šel od doma 
No,da zaključim tole zgodbico,včeraj sem pripeljal avto na dvorišče in moram reč,da je prov fajn izpadel
Slike bodo v naslednjih dneh
Danes sem se lotil tistega cukanja in zaganjanja motorja v prostem teku.
Zjutraj razstavil komplet zgornji sesalni del motorja ter turbino in pregledal vse cevi in jih prečistil ter spihal.Je bilo kar zamaščeno in seveda potrebno čiščenja.Popoldne sem sestavil in še zamenjal kable tista rdeča cev mi je požrla kar nekaj živcev
Tudi interkuler sem dal drug ki je bil ravno pri roki pa dosti bolje ohranjen je bil od obstoječega.
Ko sem zaključil grem na probo in začetek je bil dosti boljši kot včeraj.
Vendar,ko se je zadeva segrela na delovno temperaturo so spet v prostem teku začel nihati obrati in malo pred turbino je še kar cukal.
Nato sem začel menjati senzorje in že pri prvem ugotovil,da je hin oziroma nepravi Maf senzor.Od tod naprej pa se mi je še samo smejalo avto dela BP vleče ko pri norcih
Jutri še zamenjam amortizerje in nato akcija
Danes sem se lotil tistega cukanja in zaganjanja motorja v prostem teku.
Zjutraj razstavil komplet zgornji sesalni del motorja ter turbino in pregledal vse cevi in jih prečistil ter spihal.Je bilo kar zamaščeno in seveda potrebno čiščenja.Popoldne sem sestavil in še zamenjal kable tista rdeča cev mi je požrla kar nekaj živcev
Ko sem zaključil grem na probo in začetek je bil dosti boljši kot včeraj.
Vendar,ko se je zadeva segrela na delovno temperaturo so spet v prostem teku začel nihati obrati in malo pred turbino je še kar cukal.
Nato sem začel menjati senzorje in že pri prvem ugotovil,da je hin oziroma nepravi Maf senzor.Od tod naprej pa se mi je še samo smejalo avto dela BP vleče ko pri norcih
Jutri še zamenjam amortizerje in nato akcija
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov