mas kak naslov ali telefonsko?kamnek napisal/-a:dihtunge za glave daj delat u medvode
naredi odlično pa še poceni so
preizkušena roba
Legacy 2.2 GX by LSlabe
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Moj je imel podobne simptome, sem snemal in brusil glave, menjal dihtunge, pa ni bilo nič bolje...LSlabe napisal/-a:Sem skoraj preprican da ni kriv termostat, ker dela normalno.
Sem se odlocu da vzamemo motor ven in snamemo glave, da vidimo pri cem smo. S kolegom sva ze skoraj zmenjena da bova pri njemu rihtala. Bi bil pa zelo hvalezen ce mi nekdo opise komlet postopek, se pravi kaj vse potrebujem, komu dat brusit glave itd. Obljubim da dam za kawo ali dve. Sam tolk da bom ziher, da ne bom kej zaj...
Na koncu je pa bil kriv hladilnik, ki je pri čepu bil 'zglodan' in čep ni mogel tesniti - če bi to odkril prej, bi precej prišparal.
Slike si lahko pogledaš v viewtopic.php?p=51970&highlight=hladilnik#51970...
D.
cifro mas?
poklic, pa se bova zmenla
ps
kar se tice tistega v medvodah (btv IZSEK d.o.o.), moram rect da mam z vsemi tesnili dobre izkusnje, edin mani najpomembnejse tesnilo je zasustral, tko da sem zarad njegove napake (in deloma moje lenobe/naivnosti) zasustral blok na moji turbo alfi...napaka je bila, da obrocek na tesnilu cetrtega bata ni bil cist v centru
ni misljeno kot odganjanje stran od njega, edin res dobr preglej tesnila predn jih odpeljes od nega - po zelji ti pokazem tist tesnil, kaj je blo narobe, ko prides po tiste gumice/tesnila za pokrov ventilov
poklic, pa se bova zmenla
ps
kar se tice tistega v medvodah (btv IZSEK d.o.o.), moram rect da mam z vsemi tesnili dobre izkusnje, edin mani najpomembnejse tesnilo je zasustral, tko da sem zarad njegove napake (in deloma moje lenobe/naivnosti) zasustral blok na moji turbo alfi...napaka je bila, da obrocek na tesnilu cetrtega bata ni bil cist v centru
ni misljeno kot odganjanje stran od njega, edin res dobr preglej tesnila predn jih odpeljes od nega - po zelji ti pokazem tist tesnil, kaj je blo narobe, ko prides po tiste gumice/tesnila za pokrov ventilov
hej,
včeraj sem imel enak primer, cca 1h vožnje po polnem snegu, potem pa v nek klanec s 1brzino.... opazim temp čisto na H!!!, takoj ugasnem, odprem haubo, iz ekspanzije se kadi... takoj pomislim na sneg ki se je nabral na celotnem prednjem delu....
slikce
viewtopic.php?t=3499&start=630
s kolegom očistiva prednji del, po 5min vžgem avto in se v "leru" s prižganim avtom spustim navzdol po klancu, temperatura se je lepo počasi spuščala na normalno, kasneje sem dotočil 1l antifriza... in to je to
-da ni bil samo sneg kriv???
aja pa zaščite pod mašinco nimam gor že nekaj časa, mogoče ma tudi to kaj veze?!
LP
včeraj sem imel enak primer, cca 1h vožnje po polnem snegu, potem pa v nek klanec s 1brzino.... opazim temp čisto na H!!!, takoj ugasnem, odprem haubo, iz ekspanzije se kadi... takoj pomislim na sneg ki se je nabral na celotnem prednjem delu....
slikce
viewtopic.php?t=3499&start=630
s kolegom očistiva prednji del, po 5min vžgem avto in se v "leru" s prižganim avtom spustim navzdol po klancu, temperatura se je lepo počasi spuščala na normalno, kasneje sem dotočil 1l antifriza... in to je to
-da ni bil samo sneg kriv???
aja pa zaščite pod mašinco nimam gor že nekaj časa, mogoče ma tudi to kaj veze?!
LP
blato...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov