Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 7
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Hja, tm pa ko kasko ne velja, bo treba pa kar kavcijo v vrednosti avta položitipero999 napisal/-a:Edina možnost za izposojo STIjk je verjetno na Racelandu
Sicer pa nevem a morate res za volan se vsesti, da vidite kako gre, a zraven sedeti na desnem sedežu ni dovolj dobro?
Se spomnim sebe, ko nisem imel tako močnih avtomobilov, sem bil vesel, da sem se kdaj lahko zraven v kakšni zverini peljal(pa ni imela niti približno tok konjev kot STI).
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
_BiStRi_ napisal/-a:Hja, tm pa ko kasko ne velja, bo treba pa kar kavcijo v vrednosti avta položitipero999 napisal/-a:Edina možnost za izposojo STIjk je verjetno na Racelandu![]()
Sicer pa nevem a morate res za volan se vsesti, da vidite kako gre, a zraven sedeti na desnem sedežu ni dovolj dobro?
Se spomnim sebe, ko nisem imel tako močnih avtomobilov, sem bil vesel, da sem se kdaj lahko zraven v kakšni zverini peljal(pa ni imela niti približno tok konjev kot STI).
js sem zadovoljen že s sedenjem na zadnjih sedežih poudarjam sedenjem da si nebi kdo kej mislu heheh
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
podreberek napisal/-a:Pejt h picciniju na zadnje sedeža na racelandu... priporoča,_BiStRi_ napisal/-a:Hja, tm pa ko kasko ne velja, bo treba pa kar kavcijo v vrednosti avta položitipero999 napisal/-a:Edina možnost za izposojo STIjk je verjetno na Racelandu![]()
js sem zadovoljen že s sedenjem na zadnjih sedežih poudarjam sedenjem da si nebi kdo kej mislu heheh... slinček bi mel pa s sabo
da nebi poslinil sedežev
Pejt na racelandu h picciniju na zadnje sedeže...
Legacy 2.0 GL
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
strojnik005 napisal/-a:Kaj pa da bi me kdo pelu rečmo 5km, 3x umes zahodu avto pa čez en ovink mal bol prpelu, a to bi šlo?
Jz bi biu čist zadovoln da bi se lahk zram pelu, magar v kuferanu
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
hehe pol bi sedeže v vsakem primeru poslinil tut če bi mel slinčekpero999 napisal/-a:podreberek napisal/-a:Pejt h picciniju na zadnje sedeža na racelandu... priporoča,_BiStRi_ napisal/-a: Hja, tm pa ko kasko ne velja, bo treba pa kar kavcijo v vrednosti avta položiti![]()
js sem zadovoljen že s sedenjem na zadnjih sedežih poudarjam sedenjem da si nebi kdo kej mislu heheh... slinček bi mel pa s sabo
da nebi poslinil sedežev
Pejt na racelandu h picciniju na zadnje sedeže...Še par let ne boš pomisliu na STIjko
picinni napisal/-a:Kaj naj dodam vsem napisanem zgoraj?
Res vsem želim, kdor si v prihodnosti želi kaj v rangu GT, STI, EVO, RS itd., da si ga lasti. Verjemite nihče ne bo pomislil na kaj takega, da bi posodil tak avto. Razen, če ti ga ni stric iz amerike kupu al pa ata. Pa še to ni pogoj.
Z mano se pelje samo kak dober kolega ali pa kaka punca hehe. Taku je pa nč drgač bi reku prjatu z dolenske
Točno taku!
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
jaaaaaaaaa to sem čakal za finishBibaTFD napisal/-a:picinni napisal/-a:Kaj naj dodam vsem napisanem zgoraj?
Res vsem želim, kdor si v prihodnosti želi kaj v rangu GT, STI, EVO, RS itd., da si ga lasti. Verjemite nihče ne bo pomislil na kaj takega, da bi posodil tak avto. Razen, če ti ga ni stric iz amerike kupu al pa ata. Pa še to ni pogoj.
Z mano se pelje samo kak dober kolega ali pa kaka punca hehe. Taku je pa nč drgač bi reku prjatu z dolenske
Točno taku!
:iuh
Matr, jaz sem pa ravno hotel enega od vas imprezarjev nafehtat, da bi me za par minut vzel na sovoznikov sedež, ko bo spet belo in spolsko po cestah. Bi se rad kaj novega naučil in par stvari vprašal ... pa vidim, da iz tega kruha nebo moke ... 
... kot kaže bo potrebno še malo počakat in si svoj primerek rakete omislit.
... kot kaže bo potrebno še malo počakat in si svoj primerek rakete omislit.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
- wannahavesubi
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 199
- Kraj: Kamnik-Stranje
mene je parkrat Andrej pelu na Črnivc
, sam mislim da sem precej dober šofer pa mi tud na pamet ni pršlo da bi ga prosu za en krog... razlog je kot ste že omenil, tud slučajno ne bi bil dovolj sproščen da bi uživu v vožnji...
Avto moraš imet kar nekaj časa da ga pogruntaš in da lahko sproščeno voziš...
Naj lastniki zverin povejo kako so se počutili ob prvi vožnji ko so kupili avto, jaz mislim da so bli trdi k... čas rabiš za doseganje užitka...
Avto moraš imet kar nekaj časa da ga pogruntaš in da lahko sproščeno voziš...
Naj lastniki zverin povejo kako so se počutili ob prvi vožnji ko so kupili avto, jaz mislim da so bli trdi k... čas rabiš za doseganje užitka...
maybe some day...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov