_BiStRi_ napisal/-a:
Kok km bi pa želel narest za en poln tank? Pa moraš upoštevat, da je neljubi dogodek za voznika Impreze v vsakem primeru tvoja krivda, ker bi morda on lahko v dani situaciji drugače odreagiral...škodo imaš narejeno, pol se pa hebeš z zavarovalnicami, ti pa lepo odkorakaš...pravno gledano pa nič kriv, ker nisi povzročitelj nesreče

Na to sem pomislil v parih sekundah in kaj pol?
Sem mnenja, da nesreča nikoli ne počiva. Lahko imaš nesrečo, čeprav je zate ta dan isto kot vsak dan, ko si šel v službo. Avto imaš lahko parkiran in je lahko udeležen nesreče.
Lahko greš v trgovino, ker je mami ali pa partnerka tako želela, čeprav se ti ni dalo in nesreča.
Lahko te bi nesreča doletela takrat, ko se bi peljal do mene, ker si me hotel razveseliti kot ljubitelja imprez.
Torej, boš težil bližnji osebi zaradi katere si moral iti ven z avtom, da je kriva za nesrečo?
Primere ti lahko naštevam do onemoglosti in ne bova nikamor prišla. Kot sem že omenil, nesreča nikoli ne počiva.
A bi rad, da ti nakažem 7k € na račun, da se boš potem kaj lažjega počutil?
Oprosti ampak ne bom, za ta denar si raje gt-jko kupim in sploh ne rabim nobenga prosit. Upam le, da nisi eden izmed tistih, ki cenijo svoj avto za neprecenljivega.
Če te še zanima, beri naprej . . .
Sam avto mi je všeč oz. najljubši že 10 let in ne mislim noret oz., da bi kako drugače izzival nesrečo. Tudi nimam nobenih izkušenj z vozili, ki so gnani na vsa štiri kolesa. Sam se bi rad samo vozil. Koliko kilometrov? Številke ne poznam ampak lahko ti napišem relacijo, rad bi šel do Logatca in potem do Rovt, nazaj ter do Hoterdšice in to je to. Te dve relaciji sta mi najbolj poznani in vem kaj lahko pričakujem od ostalih udeležencev, vem kje se lahko skriva radar in tako dalje.
Letos sploh nimam namena se menit o tem. Sam sem mislil na poletje, spomlad, ko je lepo vreme in suh asfalt, torej je takoj ena skrb ali dve skrbi manj.
To, da se avto ne posoja je bolj bullshit. Stvar je samo v zaupanju, letos sem že dal kolegu svoj avto za vozit, ker sam nisem mogel in sem bil začuda še bolj pomirjen v lastnem sovoznikovem sedežu kot pa v tujih sedežih.
Če je kdo za in bi rad ustregel ljubitelju iste znamke, naj pošlje zs, ko bo pripravljen in ko bo imel čas spomlad, poleti.