Outback, nakup. Pomoč

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
Uporabniški avatar
wannahavesubi
Član Subaru kluba
Prispevki: 199
Kraj: Kamnik-Stranje

Odgovor Avtor: wannahavesubi » 13. December 2010, 14:46

msenjur napisal/-a:evo ga, še en nov...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4328596&show=1

in glede na to, da je unga na viču ni več med oglasi, ta pa ima zelo podobne karkateristike komaj čakam, da pokaže slike...
sem ga takoj zjutri že opazu, garant je un bel z Viča :lol:
maybe some day...

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 13. December 2010, 14:49

me prov zanima, za kok ga je kupil!

Novato
Novinec
Prispevki: 19
Kraj: Koper

Odgovor Avtor: Novato » 22. December 2010, 08:52

pozdrav

Po dolgem času se spet javljam, XC 70 je prodan, torej naslednji bo ali Volvo spet ali Subaru.
Odločil sem se porabit do 5k eur zaenkrat ker je treba met nova okna- obvezno, pravi punca...itak, takoj!
letnik bi vsaj 1999.
Sem opazil eno imprezo Bug-eye ki naj bi bla odlična, pa še nekaj legacyjev. Impreza moram rečt da mi je lepša vendar kako se obnese ta 1.6 motor?
Pa legacy z plinom me tudi matra, vendar berem da ima subaru kr probleme z plinom in servisi naknadno. Mam tudi fiata na plin in dela ko ura (kitajska ne švicarska, hehehe) ampak dela.
Pa še to jaz delam pretežno relacije koper ljubljana tako da mi pride prav avto za AC in 140km/h udobne vožnje.

Hvala vnaprej
lep dan

Uporabniški avatar
Perezvon
Uporabnik foruma
Prispevki: 131

Odgovor Avtor: Perezvon » 22. December 2010, 20:00

Zakaj si pa prodal XC70?

Jaz se moram počasi znebit Volva 850 2.4GLT in tudi nameravam kupiti enga Subaruja, še najrajši kakega Outbacka cca 2005 ali Foresterja, samo me je grozno strah kupovati rabljene avte od neznanih ljudi, posebej od preprodajalcev.

Pri plinu je pa tko, da če delaš veliko km po avtocesti z visokimi obrati (3000+), boš prej moral štelati ventile, ker ti bo prej požrlo ležišča ventilov zaradi višjih temperatur.
In pri Subaruju je to klinc, ker je treba zato vzeti mašino ven, vsaj pri Foresterju je tko. Jaz rabljenega avta s plinom sigurno ne bi kupil.
LP

Uporabniški avatar
kricac
Član Subaru kluba
Prispevki: 245
Kraj: Vransko

Odgovor Avtor: kricac » 22. December 2010, 22:29

Perezvon napisal/-a:Zakaj si pa prodal XC70?

Jaz se moram počasi znebit Volva 850 2.4GLT in tudi nameravam kupiti enga Subaruja, še najrajši kakega Outbacka cca 2005 ali Foresterja, samo me je grozno strah kupovati rabljene avte od neznanih ljudi, posebej od preprodajalcev.
Hecni so tele transfeji ... Volvo na Subaru ... Jaz prešaltal z Volva V70 2,0T na Outbacka 3,0 in mi ni žal
Outback 3.0 ... GRRRRRR! ;)

Novato
Novinec

Odgovor Avtor: Novato » 22. December 2010, 23:47

He ,he, kaj pa vem zakaj

v resnici kr tako ker se nikoli nisem navadil na en avto, v resnici sem še največ časa vztrajal s fiat tempro, in protonom 313, ja prav ste razumeli. Ampak od tega je dolgo, danes pa ne morem imeti avta več kakor pol leta, mi postane dolgočasen, kaj pa vem . Vem samo to da me ima ženska že polno glavo s tem mojim sedenjem pred rač. in branju forumov in avto net-a. Mogoče bi moral menjati žensko... :lol:

Kar me je pa na volvotu motlo je menjalnik. Ta njihov geartronic ni ravno posrečen projekt. Je pa to moj drug volvo- lani sem imel V70. Volvo je super udoben, in mi je bil do sedaj naj avto kar sem jih vozil, vendar sedaj bi rad probal subija, legacyja la pa outbacka. Tko malo za čez zimo, pol pa verjetno spet kej drugega ne vem...razen če me tako prepriča kakor me je tempra pred 12imi leti.

Danes sem šel pogledat enga legacyja 2006 v kopru: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=430 ... ow=1,ŠU-KO prodajalec, moram rečt avto lepo ohranjen, original bi-fuel, iz italije, meni lep. mogoče pa se odločim, spet me pa moti manko opreme ki je je na volvotu na pretek, ampak probati ni greh.
Če ima kdo bilo kaj za povedat glede omenjenega avta vam bom zelo hvaležen.

LP

tadejk
Uporabnik foruma
Prispevki: 271

Odgovor Avtor: tadejk » 23. December 2010, 00:14

Za čez zimo je to kar solidna izbira. :cool:
'05 Outback 2.5 AT LPG

Novato
Novinec

Odgovor Avtor: Novato » 23. December 2010, 22:37

Spet jaz

danes sem spet probal legacyja v kopru: avto gre lepo, smrdi preveč po plinu, malo vleče v levo ko spustim volan, letne gume, nima še homologacije v sloveniji, niso znali točno objasnit razloga. Drugače not kr lepo ohranjen vendar ne odlično. me je pa šokirala poceni plastika v notranjosti in vzvratno ogledalo ki nima samozatemnitve in park senzorjev ni??? Očitno nisem navajen na subaruejvo špartanskost, kar je kr razumljivo če prideš iz Volvota.
172000km, se mi zdi kr dosti za tako ceno, kaj mislite vi?
Drugače pa koliko je sploh normalna kilometrina dokler ima subi še vse svoje vozne lastnosti?

hvala

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 23. December 2010, 22:58

Toliko gizmotov kot jih ma XC... boš malokje našel;
vsekakor ne v Subaruju;

samozatemnitveno ogledalo sicer je na volji, a se mi zdi, da le tako s kompasom.

Cene ne bom komentiral, ker ne spremljam trga.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
pero999
Uporabnik foruma
Prispevki: 1463

Odgovor Avtor: pero999 » 23. December 2010, 23:02

Novato napisal/-a: me je pa šokirala poceni plastika v notranjosti in vzvratno ogledalo ki nima samozatemnitve in park senzorjev ni??? Očitno nisem navajen na subaruejvo špartanskost, kar je kr razumljivo če prideš iz Volvota.
hvala
Potem pa raj glej Outbacke, ki ima več opreme.
Legacy 2.0 GL

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 23. December 2010, 23:29

plastika je še vedno enaka; sploh tist na centralni konzoli je obup; tud pri novih...
Fiat.
Brez panike.

subarko
Uporabnik foruma
Prispevki: 156
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subarko » 24. December 2010, 09:59

gorazd0 napisal/-a:plastika je še vedno enaka; sploh tist na centralni konzoli je obup; tud pri novih...
Važno je da ni čričkov

Novato
Novinec

Odgovor Avtor: Novato » 24. December 2010, 16:08

• Važno je da ni čričkov
Se strinjam, vendar sem ugotovil da je razlog čričkov dizel motor in ne avto sam. Torej subaru 99% procentov se ogne temu problemu.

V 8 let in več starih vw, auđijih in ostalih se isto pojavijo.

mam pa novo vprašanje na netu sta dva enaka legacyja , tega ki sem šel gledat in drug ki ima motor 101kw. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4313297&show=1Kaka je razlika med temi avti? Pri drugemu piše da ima tempomat vendar ga ne vidim na volanu ali pa samo jaz ne opazim.

me pa kr bega kajti ponudbe skorajda ni ... upam da pride dan ko ga kupim zares, z vso opremo.

Novato
Novinec

Odgovor Avtor: Novato » 29. December 2010, 11:40

Še enkrat jaz

Sedaj sem razširil moje iskanje še na imprezo compact in legacyja, vendar tudi tam nimam sreče z izbiro, ponudbo...
še malo pa grem nazaj na volvota, škoda.
Očitno so res tako redki tisti subiji ki kej veljajo in so na trgu.

Lp

Novato
Novinec

Hvala Vsem

Odgovor Avtor: Novato » 16. Januar 2011, 15:19

tako fantje, po dolgem odločanju in ogledovanju, sem si prišel na jasno da zaenkrat še nisem zrel za vrhunski 4x4, ampak mi še vedno več pomeni konjenica pod pokrovom in max. dodatna oprema.
Tako da sem šel spet na volvo in to c70 T-5, 2.0, 226KM, vsa ampak res vsa oprema, ki je bila možna l.98, in še vedno veiko več kakor legacy 2006 ki sem si ga omislil. Avto- puščica, res.

Torej zahvaljujem se vam za vso ponujeno pomoč in nasvete, žal se tokrat ni izšlo. Še vedno pa imam v mislih subija, in verjamem da bo ob priliki moj...

Veliko varnih km vam želim, Toš.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov