Kupil oz. Forda menju za subija. Nato so bile neke porodne težave pa sem se zatekel na a.com daljnega 2003, ker sem se pa kmalu po obisku srečanja na Trojanah čustveno navezu na to skupino ljudi je pač zadeva tako daleč, da... sem član Kluba ljubiteljev znamke Subaru
Kako ste izvedeli za oz. prišli na www.subaru-slo.net?
STARA GARDA - A.com - še pred ustanovitvijo zasebnega dela foruma na a.com-u (ko so nam uporabniki ostalih znamk težili zakaj tolk pišemo in non stop med zadnjimi 10objavami vsaj3 od Subaru).
Kupil oz. Forda menju za subija. Nato so bile neke porodne težave pa sem se zatekel na a.com daljnega 2003, ker sem se pa kmalu po obisku srečanja na Trojanah čustveno navezu na to skupino ljudi je pač zadeva tako daleč, da... sem član Kluba ljubiteljev znamke Subaru
obstaja moznost, da ljudje vejo za forum in ga le tiho spremljajo brez pisanja. js sm ze to pocel kake pol leta, leto preden sem se registriral.gorazd0 napisal/-a:zanimive štorije;
po drugi strani.. 53 glasov.. nobenga letaka
Aja, da dodam se svojo storijo: za forum mi je povedal stric google pred kakimi 3mi leti, ko sem kupoval avto in je bil en rabljen forester v short listi. no, na koncu sem fiata vzel in foruma nisem vec spremljal. Me pa subaruji se vedno mikajo, in zato sem spet tu. Aja, pa nivo pisanja mi je vsec, je na mnogo visji stopnji kot na kakem drugem slo avtomobilisticnem forumu. :fewefw
sapere aude
Komunikacija in odnosi so res na nivoju. To je tudi mene pritegnilo. Vsa čast moderatorjem in uporabnikom. :fewefwAja, pa nivo pisanja mi je vsec, je na mnogo visji stopnji kot na kakem drugem slo avtomobilisticnem forumu.
Letaki zgleda res še niso opravičili svojega obstoja. Koneckoncev če pomislim, kaj sam storim, če dobim letak za brisalec. Ponavadi ga niti ne preberem. Sicer pa zadnje čase dobivam zelo malo takšne solate. Angleži pač ne znamo slovensko.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Vem za vsaj 2 člana (pa jih je sigurno še več), ki sta se pridružila klubu zaradi letaka, ki sta ju dobila za brisalec. Oba sta sicer registrirana na forumu, ampak nobeden od njiju aktivno ne sodeluje v debatah. Zanimivo je to, da sta oba iz istih koncev - tam kjer je bilo razdeljeno največ letakov.gorazd0 napisal/-a:po drugi strani.. 53 glasov.. nobenga letaka
Po drugi strani je pa tudi logično, da je največ rezultatov od tistih, ki so nas našli s pomočjo iskalnikov. Ljudje ki veliko uporabljajo internet znajo uporabljat iskalnike in so tudi veliko na forumu.
Hočem povedat to, da je deljenje letakov smiselno, kljub temu, da se v tej temi to ni pokazalo, ker nekaterim med nami računalnik pač ni prva, druga ali tretja stvar v življenju, imajo pa vseeno radi dobro znamko in dobre avtomobile...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov