Subi"s WRX STI
imam eno vprašanje, na imprezo sem dal že zimske gume, nove in ko sem prvič priletel v kakšen uvinek sem mislil da vozim na airridu, ker razlika med toyo in dunlop(zimska) je ogromna, sicer po parih km je že bolje, ampak...zanima me če imate vi tudi take izkušnje...
lp,.a
lp,.a
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
a je kdo že kaj gledal te komplete, kaj pravte?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33564
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33564
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
zdravo,
pri moji lubci se je en teden nazaj pojavil problem in sicer, ko zjutraj zaženem avto imam občutek, da nekaj časa laufa po 3 cilindrih , med tem tudi utripa lučka check engine in pa fuul kadi belo, pogledal sem vodo in je res malo manjka...potem pa ko je avto vroč se to neha...najprej sem pomislil da je to zaradi kondenza v izpuhu, ampak dima je preveč....ko se avto ogreje dela normalno brez dima, ko se malo ohladi pa spet kadi, avto gre normalno, sem na AC zlahkoto ugnal S6:)...pred 10000 sem mejal bate za kovane in je bilo zamenjano vse...olja ne kuri, kakšna ideja?
Jutri peljem na servis....
pri moji lubci se je en teden nazaj pojavil problem in sicer, ko zjutraj zaženem avto imam občutek, da nekaj časa laufa po 3 cilindrih , med tem tudi utripa lučka check engine in pa fuul kadi belo, pogledal sem vodo in je res malo manjka...potem pa ko je avto vroč se to neha...najprej sem pomislil da je to zaradi kondenza v izpuhu, ampak dima je preveč....ko se avto ogreje dela normalno brez dima, ko se malo ohladi pa spet kadi, avto gre normalno, sem na AC zlahkoto ugnal S6:)...pred 10000 sem mejal bate za kovane in je bilo zamenjano vse...olja ne kuri, kakšna ideja?
Jutri peljem na servis....
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov