Testne vožnje bodo...
Tudi meni je limuzinska všeč, bolj kot 5v
Peljan sem tudi bil v STI-jki (5v), kratko in sladko. Peljal je 2 kroga, malo premalo da bi sploh ustvaril kakšen vtis. Gre pa HITRO!
Vozil pa XV, ni švoh. Tudi premalo za ustvarjanje vtisa.
Ampak kako bi pa bilo, če bi se vsak peljal 20 minut...
Sma si s prjateljem ogledovala in komentirala limuzinsko STI-jko, pa ne-vem-kako smo jo že komentirali trije. Najprej sem mislil, da je z Interservica, ker je vedel kar precej povedat, nato pa pove, da je imprezkotov brat
pa pečen kostanj in čaj je bil
Peljan sem tudi bil v STI-jki (5v), kratko in sladko. Peljal je 2 kroga, malo premalo da bi sploh ustvaril kakšen vtis. Gre pa HITRO!
Vozil pa XV, ni švoh. Tudi premalo za ustvarjanje vtisa.
Ampak kako bi pa bilo, če bi se vsak peljal 20 minut...
Sma si s prjateljem ogledovala in komentirala limuzinsko STI-jko, pa ne-vem-kako smo jo že komentirali trije. Najprej sem mislil, da je z Interservica, ker je vedel kar precej povedat, nato pa pove, da je imprezkotov brat
pa pečen kostanj in čaj je bil
Pri zadnji imprezi si lahko izbral opcijo z recaro sedeži. Sam je nisem maral, ker so za moje kolke preozki in so me začeli boleti že po pol minute sedenja. Tako ozeok sedež bi moral dati narediti po meri za vsakega šoferja. Na sploh pa so sedeži izdelani iz alkantare tako, da imajo presenteljivo dober oprijem. Precej boljši od tistega v modelu 03, ki je precej bolj školjkast.picinni napisal/-a:Najbrž sem jaz narobe razumuno, če govorimo o sedežih, najboljši od GT, STI po mojih izkušnjah so najboljši letnik 02-04. V Letniku 06-07 so slabše bočno orejemljivi. Pri 08-09 je pa itak bila opcija boljših sedežev, ker oni v osnovni varianti so najbrž še slabši od 06-07.
Impreza Sti 08
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov