To upam da govoriš za extremno obremenitev kajne, saj do takih opažanj pri običajnih avtih (karavanih) sploh ne pride, ker ne iščemo takih terenov
Ta primer namreč
http://www.subaru-slo.net/userpix/4_16052010001_1.jpg
Zanimivo je, da pri vratih potniške kabine sploh ni problem, pri prtljažnih vratih je pa katastrofa....podreberek napisal/-a:o zvijanju in težkem zapiranju vrat v extremnih pogojih so govorili tudi na rogli kjer naj bi bil nov fori odporen tudi na takšne stvari . tudi če je kakorkoli zavit naj bi se vrata dalo vseeno zapret ozr odpret.
jezdec napisal/-a:Zanimivo je, da pri vratih potniške kabine sploh ni problem, pri prtljažnih vratih je pa katastrofa....podreberek napisal/-a:o zvijanju in težkem zapiranju vrat v extremnih pogojih so govorili tudi na rogli kjer naj bi bil nov fori odporen tudi na takšne stvari . tudi če je kakorkoli zavit naj bi se vrata dalo vseeno zapret ozr odpret.
Meni se pa ne zdi, da bi temu lahko bilo tako... Tudi pri Subarujih pred 2006 je obstajalo kar nekaj težav, razlika je samo v tem, da je malokdo tako kompliciral okoli malenkosti kot je npr. malček rje na izpuhu...vrecha napisal/-a:Marsikomu je že jasno, da:
Subaru ni več eden, Subaruja sta dva.
Tisti pred cca 2006 in kasnejši krš, ki se ne glede na to, koliko bi mi to radi videli, po kvaliteti in sposobnostih ne dviguje več opazno nad konkurenco.
Takšno je moje videnje. Ta pogled ne zajema Imprez, ki so zame še edini preostali Subaruji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov