"Tuljenje" v zadnjem delu
Jaz sem ravn včeraj zamenjal zadnja dva... Čist požrta... Tulilo ko pr norcih.gozdarček napisal/-a:No torej kam je najbolje it po pocen ležaj za forija 98l., pa da je kolkr tolk trpežen.
Cena za kos nominalno 70€, ampak ker je revež porabil 4 ure, da se je skoz vso tisto rjo prebil do njih, mi jih je računal samo 55€. Vse skupaj 190€. Lokacija pa Zgoša, mal ven iz Gorenjskih toplic. Več na ZS.
No prisoner's dilemma here. Over the long term, symbiosis is more useful than parasitism. More fun, too. Ask any mitochondria. -- Larry Wall
Noro kere cene....benko napisal/-a:Jaz sem ravn včeraj zamenjal zadnja dva... Čist požrta... Tulilo ko pr norcih.gozdarček napisal/-a:No torej kam je najbolje it po pocen ležaj za forija 98l., pa da je kolkr tolk trpežen.
Cena za kos nominalno 70€, ampak ker je revež porabil 4 ure, da se je skoz vso tisto rjo prebil do njih, mi jih je računal samo 55€. Vse skupaj 190€. Lokacija pa Zgoša, mal ven iz Gorenjskih toplic. Več na ZS.
jst sm dal za ležaj 35€ v celju, pa se mi je zdelo kr velik, pa sm ga sam menju. (Sej sm ga tut sam zje*u, smotan robniki
Sicer sm trpel hude muke, sploh po tem, ko sem vse skupaj sestavu, pa pozabu dat gor tisto plehovje ki drži zavorni cilinder in vzvod od ročne. Itak sm mogu še enkrat komplet vse razstavt narazn....
Pošinu sm pa napako potem, ko je blo že vse skupi, pa dam boben gor, pa ni blo nč uzadi
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Krogličnih itak ni več ker premalo zdržijo. Se pa dobijo dvoredni valjčni in sicer imam skf in timken oznako
GRW173 skf
Timken 511023
original koyo 28016FC000
lp
Jp, in v anetu je okrog 70€
edit:
m trade nima
tinex ima krogličnega za 110€
tuli doo nima.
Zakaj hudiča se ne da editirat postov razen da ga izbrišeš al sem samo jaz tako bukov?
lp
GRW173 skf
Timken 511023
original koyo 28016FC000
lp
Jp, in v anetu je okrog 70€
edit:
m trade nima
tinex ima krogličnega za 110€
tuli doo nima.
Zakaj hudiča se ne da editirat postov razen da ga izbrišeš al sem samo jaz tako bukov?
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost