1. "rally" Road Challenge 2010 + jesenski piknik
Kok štartnih številk potrebujemo? Bom jst probal zrihtat.
NoFear, ko boste pripravljali winter challenge, me pokliči, da naredimo orenk progo za vse (za forije in ostale povišane modele še kako snežno prepreko, ki jo bodo impreze in znižani avtomobili lahko spustili, pa podobno).
Pa lahko bi kako spretnostno varianto za po snegu naredili - s plastičnimi količki in pingpong žogicami gor. Pa potem odbijaš točke za vsako padlo žogico in za vsak podrt količek.
A kej takega tut velja za narest, da se bo v takle sneg rinlo
http://memimage.cardomain.com/ride_imag ... _large.jpg
Pa še predlog za winterchallenge - po 2 ali 3 avtomobile skupaj, da se skupinsko vozijo po načrtovani progi. Vsaj 2, zato da si pomagata, če eden ostane v snegu, ker če si sam kje sredi pokrajine ki je ne poznaš, se hitro kaj zgodi, če si pa "zalutal", je pa še tok huje in takrat je bolje, da je še en avto zraven.
NoFear, ko boste pripravljali winter challenge, me pokliči, da naredimo orenk progo za vse (za forije in ostale povišane modele še kako snežno prepreko, ki jo bodo impreze in znižani avtomobili lahko spustili, pa podobno).
Pa lahko bi kako spretnostno varianto za po snegu naredili - s plastičnimi količki in pingpong žogicami gor. Pa potem odbijaš točke za vsako padlo žogico in za vsak podrt količek.
A kej takega tut velja za narest, da se bo v takle sneg rinlo
http://memimage.cardomain.com/ride_imag ... _large.jpg
Pa še predlog za winterchallenge - po 2 ali 3 avtomobile skupaj, da se skupinsko vozijo po načrtovani progi. Vsaj 2, zato da si pomagata, če eden ostane v snegu, ker če si sam kje sredi pokrajine ki je ne poznaš, se hitro kaj zgodi, če si pa "zalutal", je pa še tok huje in takrat je bolje, da je še en avto zraven.
S snegom ne bomo pretiravali, proga in naloge morajo bit take, da se jih bo dalo prevozit z vsemi avtomobili...
Za preizkušanje zmogljivosti se lahko zmenite kasneje, po koncu challenga.
Bodo pa na Winter challengu definitivno še večjo vlogo igrale točke, ki jih bodo ekipe dosegle na posameznih nalogah in ne toliko dosežen čas.
Za preizkušanje zmogljivosti se lahko zmenite kasneje, po koncu challenga.
Bodo pa na Winter challengu definitivno še večjo vlogo igrale točke, ki jih bodo ekipe dosegle na posameznih nalogah in ne toliko dosežen čas.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Na CPP testu je 7. vprašanje ostalo neoznačeno, brez odgovora...suzy napisal/-a:Meni gredo pa tako v nos tistih 5 kazenskih točk,zato bi prosim pojasnilo kje sem naredila kiks.
Ne gre zato, da bi bla cena nalepk previsoka, ampak gre za kombinacijo izdatkov za pokale+tolažilne nagrade+ostale malenkosti... Če k temu dodamo še nalepke, ki bi se na avtomobilih uporabljale kvečjemu za tisti dve, tri ure za čas rally-ja, pridemo do tega da je ta strošek čisto nepotreben...msenjur napisal/-a:ah dej dej. za 30 nalepk, a4, na beli foliji bi se pa že dalo kaksno ugodno varianto zmenit.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov