Legacy Sedan - predelava iz 2wd na 4wd - vprašanja
Tale slika je meni čist dovolj za določne preskok http://www.surrealmirage.com/subaru/ima ... P_3203.JPG
razlika pri zanjih amortizerjih je SAMO, pri 2WD/4WD, ni važno sedan karavan...tank je enak pri sedan/karavan.
Karavan je različn samo v tem da ima rit daljšo za 8cm, podvozje je identično(razlika je samo za zadnjim kolesom).
Sprednje amortizerje lahko obdržiš svoje, kot tudi fedre.
Karavan je različn samo v tem da ima rit daljšo za 8cm, podvozje je identično(razlika je samo za zadnjim kolesom).
Sprednje amortizerje lahko obdržiš svoje, kot tudi fedre.
Zadnjič spremenil cheno, dne 17. Oktober 2006, 09:17, skupaj popravljeno 1 krat.
The only treasure my car came with was rust...
karavan ima uzadi trše fedre že serijsko, pa mogoče kake 0.5cm višji.
Ker karavan je narejen da uzadi še kaj pelješ
.
Sedan ima pri 2wd in 4wd enake! kot sem že prej napisal.
Razlika v trdoti je bila med 1 in 2.gen , drugače so enaki, ampak 2.gen je imela rahlo trše amortizerje in fedre, sam po 12-15 letih je vse enako
Ker karavan je narejen da uzadi še kaj pelješ
Sedan ima pri 2wd in 4wd enake! kot sem že prej napisal.
Razlika v trdoti je bila med 1 in 2.gen , drugače so enaki, ampak 2.gen je imela rahlo trše amortizerje in fedre, sam po 12-15 letih je vse enako
Zadnjič spremenil cheno, dne 17. Oktober 2006, 15:11, skupaj popravljeno 1 krat.
No domnevam, da so bili pri mojem amortizerji menjani ali pa vsaj obnovljeni, ker je avto trsi od drugih Legijev te in naslednje generacije (kar sem peljala sedanov) in se v ovinkih ne nagiba tolk kot drugi, pa vsako pikco na cesti zaznam
Teoreticno bi lahko potem obdrzala tudi zadnje amortizerje od mojega, ce prav razumem je problem samo, ce prenesejo to dodatno obremenitev zaradi pogona in ne to kar sem mislila, da je razlika tudi v pritrditvah. Kako bi lahko to preverila?
Teoreticno bi lahko potem obdrzala tudi zadnje amortizerje od mojega, ce prav razumem je problem samo, ce prenesejo to dodatno obremenitev zaradi pogona in ne to kar sem mislila, da je razlika tudi v pritrditvah. Kako bi lahko to preverila?
To boš pa preverila, ko bo zmontirano, al pa drgač - ene 2 vreči cementa v prtljažnik pa sprobat kok se avto posede.Niva13 napisal/-a:No domnevam, da so bili pri mojem amortizerji menjani ali pa vsaj obnovljeni, ker je avto trsi od drugih Legijev te in naslednje generacije (kar sem peljala sedanov) in se v ovinkih ne nagiba tolk kot drugi, pa vsako pikco na cesti zaznam![]()
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
še enkrat! zadnjih amortizerjev ne moreš obdržati, lahko samo fedre!
Trši fedri so pri karavancu samo zato, ker lahko prevažaš težje/večje stvari kot pri sedanu.
Zadnji amortizerji so različni pri 2wd kot pri 4wd, ker je zadnja pesta drugačna kot pri 2wd in je amortizer drugače vpet v pesto.
PS: ti sploh kej bereš kar sem napisal?
Trši fedri so pri karavancu samo zato, ker lahko prevažaš težje/večje stvari kot pri sedanu.
Zadnji amortizerji so različni pri 2wd kot pri 4wd, ker je zadnja pesta drugačna kot pri 2wd in je amortizer drugače vpet v pesto.
PS: ti sploh kej bereš kar sem napisal?
se par vprasanj me mori v zvezi s to predelavo:
1. je menjalnik enak pri 1.8, 2.0 in 2.2 motorjih (glede na prestavno razmerje)?
2. kako je s podvozjem glede na generacijo (1. in 2. generacija) - nekaj sem zasledila, da so amortizerji pri 2.gen trsi
3. glede na to, da sta FWD in AWD do centralnega diferenciala po sliki sodec enaka, je mozno kaj skombinirat (da se na FWD menjalnik doda kar manjka)?
4. baje je mozno tudi kombinirat z deli z Impreze. Ima kdo kaj izkusenj s tem?
tnx
pa brez zamere, ce kaj neumnega sprasujem
1. je menjalnik enak pri 1.8, 2.0 in 2.2 motorjih (glede na prestavno razmerje)?
2. kako je s podvozjem glede na generacijo (1. in 2. generacija) - nekaj sem zasledila, da so amortizerji pri 2.gen trsi
3. glede na to, da sta FWD in AWD do centralnega diferenciala po sliki sodec enaka, je mozno kaj skombinirat (da se na FWD menjalnik doda kar manjka)?
4. baje je mozno tudi kombinirat z deli z Impreze. Ima kdo kaj izkusenj s tem?
tnx
pa brez zamere, ce kaj neumnega sprasujem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov