Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 6
Matr ej, zgleda monstrumn CRX, me zanima koncn izdelk...
Mene in mojo drago, pa mika nakup Forda Probe GT do '91 (tak k je biu u back to the future), stvar je ubistvu narjena na Mazdi 626, notr ma mazdino masino (F2T) 2.2T 12V <-
, avto ma po papirjih 108kW, stvarca mi je na pogled usec, sta pa 2 stvari k mi ne data mira, FORD pa FWD
M
Ma kdo tuki kej vec pojma o starih "USA" avtih?
Mene in mojo drago, pa mika nakup Forda Probe GT do '91 (tak k je biu u back to the future), stvar je ubistvu narjena na Mazdi 626, notr ma mazdino masino (F2T) 2.2T 12V <-
Ma kdo tuki kej vec pojma o starih "USA" avtih?
Hehe, ja, fora je tut o tem, da hoce moja tak avto, pac neki za nedelske izletke, moj traktor useen ostane, ze zarad let pa v obnovo gre. Impreze so predrage, gledala sva se audije coupe, pac quattro, sam so usi zjahani bol k ne, kaj je pa se kej druzga na voljo mi pa ne pade na pamet, razn tega da bi w124 coupe 2.5D kupu 
Nism se dobr izrazu
Avto k ni biu glavna vloga u BTTF
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb2 ... e_2015.jpg
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb2 ... e_2015.jpg
Mazda je ok, ce bi dubu kako pametno, mx 6, ce najdes kako povej, SVX isto, pa se AT je, porsche (dobra ja), o hondah mam pa svoje mnenje, pa se use so neki "predelane", ce bi dubu originalno, Alfa, nevem.j4ka napisal/-a:hm, kaj pa honda prelude, porsche 924 (944?), mazda mx6, alfa gtv, subaru svx...? velikih kupejev iz tistga casa je kr velik...
Mal sva preletela porshe, sta dva luskana za normaln dnar, dopade se nama 944. Opel Calibra, sej nimam nc proti juznakom, sam je taka bosansko siptarska. K sm se furu cez nemcijo so jih sami pravi ludi fural...
Če gledaš staro generacijo Preluda: 2.0 motor je ok, vzdržljiv, potegne solidno. 2.2 VTEC motor je odličen, zelo dober navor čez celo področje, 4WS ima odlično lego. 2.3 motorju pa se izogni na dolgo in široko. Šibka točka tega avta.
Zadnja generacija pa ima oba motorja OK. Ampak 2.2 je way to go.
Pa kolk si visok. Če imaš bolj pokončen tip sedenja in si 188 cm ali več boš mel glavo v stropu.
Kot sem ga imel jaz.
Da je kr večina Prelud predelanih pa seveda ne drži. Jih je ene par, večina pa ne. 2.2 VTEC - H22 motor je komplet alu. Sicer zelo zanesljiv, ne mara pa resnega tuninga, oziroma je ta drag ko pes. Za predelave so v glavnem popularni B16, B18 in K20.
LP
Zadnja generacija pa ima oba motorja OK. Ampak 2.2 je way to go.
Pa kolk si visok. Če imaš bolj pokončen tip sedenja in si 188 cm ali več boš mel glavo v stropu.
Da je kr večina Prelud predelanih pa seveda ne drži. Jih je ene par, večina pa ne. 2.2 VTEC - H22 motor je komplet alu. Sicer zelo zanesljiv, ne mara pa resnega tuninga, oziroma je ta drag ko pes. Za predelave so v glavnem popularni B16, B18 in K20.
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost