Upam, da je to to. Sicer je pa to očitno še ena bedasta posledica famoznega nezaželenega pranja mašine.
Forester Turbo by mesečnik
Update: ponovil enak krogec kot popoldne. Končalo se je enako, z zaštekanim plinom v leru pri nekje 5500 obratov. Potem sem malo pogledal situacijo pod havbo. Izkazalo se je, da je bila gumica, ki bi morala na koncu bovdna zajle za plin preprečevati vdor svinjarije v bovden, sneta. Pod določenimi pogoji je potem očitno lahko zlezla pod vzmet za plin in se spodaj zataknila. Ko sem gumico namestil nazaj na konec bovdna, se zatikanje plina ni več ponovilo.
Upam, da je to to. Sicer je pa to očitno še ena bedasta posledica famoznega nezaželenega pranja mašine.

Evo, danes opravil servis pri 150.000km. Poleg običajnih zadev (filtri, olja) so novi zadnji diski in ploščice, prej ploščic praktično ni bilo več, diski pa tudi, ko sem ga kupil, niso bili zadaj v ravno zglednem stanju.
So me pa opozorili, da je sprednji desni amortizer čisto masten in da bo počasi potrebna menjava. Kaj priporočate in za kakšno ceno?
So me pa opozorili, da je sprednji desni amortizer čisto masten in da bo počasi potrebna menjava. Kaj priporočate in za kakšno ceno?
Ko sem jaz gledal kje bi jih najceneje dobil, je bil to Camskill s ceno 500Eur s poštnino vred. (Zdele sem šel pogledat, so že 440).beliblisk napisal/-a:Odvisno kaj bi rd od amortizerjev![]()
KYB ultra SR pride 700+ Eur
Mesecnik, verjetno bo najbolje da menjaš oba sprednja v kompletu, ne samo enga.
EJ257, FB25
Pri Olefu boš Kayabo verjetno najugodneje dobil. Če si član subi kluba, je še nek popust. http://www.olef.si/
EJ257, FB25
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov