boxer diesel
-
forester power
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 52
- Kraj: ljubljana
boxer diesel
Glede na to, da ste eni že pravi strokovnjaki glede tuning-a, me zanima vaše mnenje glede povečanja moči boxer diesel-a. Kaj mislite, bi bilo smiselno narediti, koliko kW bi s tem pridobil in kakšne pozitivne/negativne posledice bi to imelo.
Hvala in lep pozdrav
Hvala in lep pozdrav
-
forester power
- Uporabnik foruma
-
forester power
- Uporabnik foruma
Sej ti jih lahko kšn garažni mojster spravi vn tud 250, samo vprašanje kolk časa se boš lahko potem vozil s takim avtom. Sicer pa ni vse samo v podatku o konjih...forester power napisal/-a:A to je vse kar se da...? Mislil sem, da bi ga iz sedanjih 150KM spravil vsaj na dobrih 200 konjičev....klemz napisal/-a:To je 35KM vec?
podobne stvari sem jaz tudi razmisljal, sicer o tjunanu subaru dizla, pa nisem nic nasel, tako da je tale podatek zelo koristen. 185 konjev in predvsem
420 Nm navora je pomojem vec kot dovolj, ce ne mislis menjati podvozja, zavor, sklopke... sicer sem pri svojem ssedajsnjem avtu na zacetku razmisljal o remapu iz 130 konjev na 150 ali celo 180, a sem se premislil, ko sem se nekaj casa vozil s serijskim. mi zadostuje, za dirkanje pa dizel po mojem ni, sploh ne v kombinaciji s (pol)terencem kot je forester. sem rabil nekaj casa in kilometrov da sem to na lastni kozi ugotovil.
sapere aude
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov