Težave z motorjem
Jst sm do zdej ene 2x dal dol 1/2 izpuha, pa sm se šou mal peljat....uglavnm dobi 125ccm V2-90° motor od hondice takšno štimo, k da se čoper z 1000kubi mim pelje
Ampak gre pa nikamor...
Edino kar sm naredu, je blo da sm ČBR jekleno palico 14mm debelo ošpiču, in jo zabil v cev dušilca, tako da sm prekate prebil, tko da ma usaj malce štime motor, pa tut občutk mam da mu narahlo pomaga dihat, ker se lažje zvrti. (Ni pa zdej ene hude hude razlike)
Drugače do zdej največji učinek je bil od tega, k sm se spravu razstavit -> spucat -> sestavit -> nastavit uplinjača. Štorasta zadeva tega je to, da je dvojni, in med seboj povezan z nekimi vzvodi, pa še notr v 10cm velikem fergazerju so 30cm dolge vzmeti, k mi jih je v faco pometalo , k sm en pokrovček dol snel...takrat sem bil 100% da nebom več skupi spravu tega čuda
Ampak je ratalo 
No nakoncu pa sm še nastavu lopute, ki so pred nastavljanjem bile ene 10-15° različno nastavljene, in zdej motor dela veliko bolj tekoče, pa normalno potegne...prej je pa neki hotu cukat v določenih obratih.
Drugače pa glede na to da je 125ccm, če ti gre več kot 110 si lahko že srečen
pa če se v močnejši klanec pelješ več k 60-70. Vsaj takšne so moje dosedanje ugotovitve, pa sm že vozu od yamahe 125 4T pa od Tomosa (k je ubistvu yamahin agregat gor) ša od hyosunga....nazadne sm ugotovu da gre moja honda še najbolje, če ne druzga se pa vsaj najbolš pelje.
Nekje sm enkrat bral, da so ga ocenli kot največ od motorja v klasi do 125ccm....jst bi se kr strinju
Ampak gre pa nikamor...
Edino kar sm naredu, je blo da sm ČBR jekleno palico 14mm debelo ošpiču, in jo zabil v cev dušilca, tako da sm prekate prebil, tko da ma usaj malce štime motor, pa tut občutk mam da mu narahlo pomaga dihat, ker se lažje zvrti. (Ni pa zdej ene hude hude razlike)
Drugače do zdej največji učinek je bil od tega, k sm se spravu razstavit -> spucat -> sestavit -> nastavit uplinjača. Štorasta zadeva tega je to, da je dvojni, in med seboj povezan z nekimi vzvodi, pa še notr v 10cm velikem fergazerju so 30cm dolge vzmeti, k mi jih je v faco pometalo , k sm en pokrovček dol snel...takrat sem bil 100% da nebom več skupi spravu tega čuda
No nakoncu pa sm še nastavu lopute, ki so pred nastavljanjem bile ene 10-15° različno nastavljene, in zdej motor dela veliko bolj tekoče, pa normalno potegne...prej je pa neki hotu cukat v določenih obratih.
Drugače pa glede na to da je 125ccm, če ti gre več kot 110 si lahko že srečen
Nekje sm enkrat bral, da so ga ocenli kot največ od motorja v klasi do 125ccm....jst bi se kr strinju
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Mal čez 100 gre. Ampak ga tako trese da me kar mine.... Prej sem imel yamaho ybr, je lepše tekla... sem bil kar zadovoljen. Od 125ccm sem še vozil keewaya enduro - ne hvala in midimoto kros s suzukijevo mašino (naj bi bila...) - 4 brzine, sekvenčno menjanje (vse brzine so dol), kr lepo sune ko daš gas, ampak o kvaliteti ne bi...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov