Moja nova igračka
Ja upam da mi rata še ta mesec kej do grobnika pridet, moram še par malenkosti zrihtat.
Ja drgač sem pa zdaj zadnjo krizo brez motorja mel 10 masecev, pa sem si kupu kolo, pa ni toto. No sej spet prideš do tega da si rečeš, mah sej motor sam po sebi ni tolk nevaren, ja kaj pa če me kdo s kolesom zbije, skratka nikol ne vemo kje nas čaka.........
Pa hvala za vse lepe želje
Ja drgač sem pa zdaj zadnjo krizo brez motorja mel 10 masecev, pa sem si kupu kolo, pa ni toto. No sej spet prideš do tega da si rečeš, mah sej motor sam po sebi ni tolk nevaren, ja kaj pa če me kdo s kolesom zbije, skratka nikol ne vemo kje nas čaka.........
Pa hvala za vse lepe želje
Lp
-
KING Alexzander The GREAT
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 63
- Kraj: Logatec
Nice, facelift 9-ka.
Zakon mašinka. Ej če ti bodo med ostrim zaviranjem vilce poskakovale, samo fedre zamenjaš (verjetno so itak že ble menjane).
Drgač pa hud-a mašina. 9-ke so mi legendarne in obvezno v kawasaki zeleni. Dobro si ubodo.
LP
Drgač pa hud-a mašina. 9-ke so mi legendarne in obvezno v kawasaki zeleni. Dobro si ubodo.
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov