Iščem nekoga, ki bi znal inštalirat win XP... :D
A ima 10.6 ali 10.5?
Moja Toshiba ima 4 celicno baterijo (zal se ne dobi zamenjave), pa mi zdrzi z Leo 10.6 3,5 ure s prizganim wifijem in bluetoothom, res pa, da imam display na cca polovici, ker je precej svetlejsi od ostalih netbookov
Z leotom 10.5 je zadeva zdrzala pol ure manj.
Bom pa probala sedmico, ko dobim 32 bitno verzijo, ker imam samo 64 bitno.
Moja Toshiba ima 4 celicno baterijo (zal se ne dobi zamenjave), pa mi zdrzi z Leo 10.6 3,5 ure s prizganim wifijem in bluetoothom, res pa, da imam display na cca polovici, ker je precej svetlejsi od ostalih netbookov
Z leotom 10.5 je zadeva zdrzala pol ure manj.
Bom pa probala sedmico, ko dobim 32 bitno verzijo, ker imam samo 64 bitno.
niva13, Leopard za primerjavo je bil verzija 10.5.
Drugače pa za windows 7 (32 in 64 bit), windows visto (32bit) in windows server 2008 (32 bit) si lahko naredite GODMODE ikonco na desktopu, kjer lahko dostopaš do vseh nastavitev za računalnik (ponavadi noben ne zna brskat po tem novem control panelu)
1.) naredite new folder
2.) poimenujte ga: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
3.) dvolik na ikonco
Drugače pa za windows 7 (32 in 64 bit), windows visto (32bit) in windows server 2008 (32 bit) si lahko naredite GODMODE ikonco na desktopu, kjer lahko dostopaš do vseh nastavitev za računalnik (ponavadi noben ne zna brskat po tem novem control panelu)
1.) naredite new folder
3.) dvolik na ikonco
Lepo. Hvala.nebivedu napisal/-a:Drugače pa za windows 7 (32 in 64 bit), windows visto (32bit) in windows server 2008 (32 bit) si lahko naredite GODMODE ikonco na desktopu, kjer lahko dostopaš do vseh nastavitev za računalnik (ponavadi noben ne zna brskat po tem novem control panelu)
1.) naredite new folder
3.) dvolik na ikonco
V orginalu naj bi EEE-ji res pršli z linuxom, kompatibilni pa so tud z XP-ji...
Recovery? Ne vem, niti nism probal. Itak sm hotu met novo, svojo inštalacijo nLitanih XP-jev...
Sicer mi je zadevo že ratalo naložit, ampak se še vedno ukvarjam s tem, kako Xp-je čimbolj oklestit vseh nepotrebnih zadevščin, da bodo zasedli čimmanj prostora, tako da bom vrjetno še ene 2x, 3x ponovil vajo. Upam da nebivedu ne pogreša preveč svojega CDrom-a...
Recovery? Ne vem, niti nism probal. Itak sm hotu met novo, svojo inštalacijo nLitanih XP-jev...
Sicer mi je zadevo že ratalo naložit, ampak se še vedno ukvarjam s tem, kako Xp-je čimbolj oklestit vseh nepotrebnih zadevščin, da bodo zasedli čimmanj prostora, tako da bom vrjetno še ene 2x, 3x ponovil vajo. Upam da nebivedu ne pogreša preveč svojega CDrom-a...
Hehe, a si proub tyni xp al kaj so ze? Drgač pa travnik kliče po Windows Fundamentals
ne pri prvem so bili XP Home EN, ali freeDoS,..Linux; za trenutne na tržišču je Win7 starter
Primerjaš lahko na microsoftovi strani ali pa
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_ ... d_editions
pa še kje...
Primerjaš lahko na microsoftovi strani ali pa
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_ ... d_editions
pa še kje...
blato...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov