Pa ja ne mislis da bo impreza...picinni napisal/-a:Baje nekdo iz dirkaških krogov (najbrž z Evom?)
Raceland Time Attack #2 (21.5.2010)
Event je kljub dežju izpadel odlično. 37 udeležencev. Vsak svoj transponder, na začetku se je še mučkalo tako da sem bil na progi po 4 kroge (se mi zdi premalo), na koncu so nas pa mal dlje pustil, tko da sm se ornk navozil - vidnih znakov na gumah - temu primerni so bili tudi časi. Odpeljal 54 krogov, mislim da jih v vseh prejšnjih obiskih RL skupaj nisem tok, pa sem bil že 4x tam.
Čestitke ermanu, bistriju, picinniju in ursy za dobre vožnje. Škoda da je evo na koncu ugnal vse impreze no, mel je mal sreče da je še ravno ujel suho progo.
Čestitke ermanu, bistriju, picinniju in ursy za dobre vožnje. Škoda da je evo na koncu ugnal vse impreze no, mel je mal sreče da je še ravno ujel suho progo.
Kot je povedal irCAR kljub vremenu je bilo odlično. Zanimiv dan s polno drsenji je za nami
Posebej moram pohvalit Nenada še enkrat pokazu kam paše, Bistrija k je naredu super krog, Jureta STI
(Ursy STI), ki se je nevarno približal mojemu času in pa seveda tudi irCAR-ja in Ermana (mater seka ta Impreza)
Posebej moram pohvalit Nenada še enkrat pokazu kam paše, Bistrija k je naredu super krog, Jureta STI
Go Westy, go!
Jst bi pohvalil vse, ja res čist vse
...no razen tistih, ki ne vedo zakaj imajo ogledala (naslednjič jim jih bomo dol potrgali, sej jih itak ne rabijo)
Odlično je bilo, kljub dežju, katerega bi bil sicer bolj vesel popoldne...ampak vse je treba probat...
Škoda ker je bilo tako malo časa "suho" da nismo vsi prišli na sušečo se podlago, ampak je le malce loto, da se pravi čas postaviš v vrsto...upam, da bo naslednji TA sončen.
Vidim, da bo na naslednjemu spet borba, upam da jih je pred nami še mnogo...moram pa poudarit, da kljub tekmovalnosti, ki je v vsakem izmed nas je lepo, da sodelujemo med seboj in si izmenjujemo informacije o gumah, pumpanju, nastavitvah ipd

Odlično je bilo, kljub dežju, katerega bi bil sicer bolj vesel popoldne...ampak vse je treba probat...
Škoda ker je bilo tako malo časa "suho" da nismo vsi prišli na sušečo se podlago, ampak je le malce loto, da se pravi čas postaviš v vrsto...upam, da bo naslednji TA sončen.
Vidim, da bo na naslednjemu spet borba, upam da jih je pred nami še mnogo...moram pa poudarit, da kljub tekmovalnosti, ki je v vsakem izmed nas je lepo, da sodelujemo med seboj in si izmenjujemo informacije o gumah, pumpanju, nastavitvah ipd
Driver je frajer, pa tud avto ni tok serijski kukr zgleda (130 konjski dizl, čipan, RS podvozje, avto že na cesti drgač stoji...). Smo že na slalomu ko sem mel še karavanko bil trde boje. Pa vmes je prišla še mati narava.. nehal je dežvat in uni k so ta 6-7 rundo vozil med tem k ni dežval so začel že lepe čase dosegat, pol se je pa uscal. Tistim k nismo pršli na vrsto oz smo se šparal in čakal da se proga še bl osuši se nam je konkretno poznal na časih. Tudi taktika šteje. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov