K:/I: Outback II.
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Previdnost torej ne škodi.
Koneckoncev pa se nad tem, koliko kdo zasluži s preprodajo, kupec nima kaj za zgražati. Če si ga kupil, si se strinjal s ceno. Neohranjenost je pa seveda druga zgodba, če ti je skrival resne napake, to ni primerno z njegove strani.
Kako pa da si šele doma videl račun? In kako to, da si ga sploh imel priložnost videti?pa tudi ko sem doma vidu original račun za avto ki ga je prodajalec kupil v Italiji, se je cena razlikovala za več kot 2000€ kot sem jaz plačal.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Tole z zasluškom je malo tko...sej si lahko pogledate avte na netu, sprintate vse oglase, naredite primerjavo po opremi, ohranjenosti (ko si greste avte pogledat) in ceni.
Na koncu pa se odločite kateremu boste pač zbijali ceno ali enostavno je ne boste, ker ste pripravljeni tolko dat za avto.
Za skrite napake je še vedno tko, da imate kot potrošniki čas 6 mesecev, da po uradni poti obvestite prodajalca o skriti napaki...kako se nadaljujejo in končujejo te zadeve pa si menda vsi mislimo....ko moraš nekaj takega dokazat.
Na koncu pa se odločite kateremu boste pač zbijali ceno ali enostavno je ne boste, ker ste pripravljeni tolko dat za avto.
Za skrite napake je še vedno tko, da imate kot potrošniki čas 6 mesecev, da po uradni poti obvestite prodajalca o skriti napaki...kako se nadaljujejo in končujejo te zadeve pa si menda vsi mislimo....ko moraš nekaj takega dokazat.
To lahko potrdim ... preveril tako pri vgrajevalcih kot na servisu ... oboji so zmajevali z glavo ...Unikat napisal/-a:Nevem kako to, ampak Subarujev 3.0 naj res ne bi bil primeren za plin. Tko mal v vednost.
Zdaj je ideja itak odpadla ... Povprečna poraba je 10 flat, kar je čisto lepo sprejemljivo ... Samo "dolet" z eno posodo mi gre na živce ...
Outback 3.0 ... GRRRRRR! 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Me prav zanima, koliko dejanskih izkušenj sploh imajo ti 'mojstri' s Subarujevim 3.0...kricac napisal/-a:To lahko potrdim ... preveril tako pri vgrajevalcih kot na servisu ... oboji so zmajevali z glavo ...Unikat napisal/-a:Nevem kako to, ampak Subarujev 3.0 naj res ne bi bil primeren za plin. Tko mal v vednost.
Problematično naj bi bilo le to, da je pri uporabi LPG potrebno ventile pogosteje pregledovati oz. nastavljati, kar pa je pri H6 motorju drago, saj je potrebno motor vzeti ven.
Za tiste, ki obvladate nemščino, še tale link - med drugimi se je oglasil tudi zadovoljen lastnik 3.0/H6 Outback-a z LPG-jem.
D.
Glej na 40.000 recimo da daš motor ven in menjaš ploščice pod ventili in če stane ena baje 25€ in ker jih H6 žal nima 16 ampak 24 potem vemo kakšen je strošek + motor ven in notr (za moje pojme si zelo blizu če na koncu sešteješ stroške + porabo bencina pred vklopom plina).
Motor se znuca in kaj kmalu ni več kaj za podložit...
Bognedaj da nimaš plinske črpalke po poti, predvsem se moraš pa veliko voziti in če je Subaru H6 3.0 z veliko relacijami mislim da poraba okrog 10 ali kake pol litra manj po omejitvah ni problem.
Motor se znuca in kaj kmalu ni več kaj za podložit...
Bognedaj da nimaš plinske črpalke po poti, predvsem se moraš pa veliko voziti in če je Subaru H6 3.0 z veliko relacijami mislim da poraba okrog 10 ali kake pol litra manj po omejitvah ni problem.
Nič od tega zmontirano na Japonskemmsenjur napisal/-a:da tud original vgradnja...
Se pravi raje Outbacka z 200.000km z nikoli vgrajenim plinom kot pa 150.000 s plinom ali kaj drugega
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Hmm... In če pri 200.000 km ventili ne bodo potrebovali nastavitve?subi92 napisal/-a:Jest bom plinarno uporabljal dokler bo delala oziroma do glavnega servisa ko ga bom naredu pri 200.000km (zdaj imam 150.000), takrat zadnjič naštelamo ventile, dam vsa potrošna tesnila nova in odtrgam ven plinsko inštalacijo.
Mene bi bolj zanimalo, če je kdo, ki ima in uporablja LPG, dejansko ugotovil potrebo po pogostejšem nastavljanju ventilov?
Nekaj več na to temo pa si lahko preberete tukaj (angleščina), imajo pa tudi bolj splošni 'LPG FAQ'.
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov