Garmin navigacija na Nokiah
Garmin navigacija na Nokiah
Na kakšen način, od kje, je najbolje naložiti Garmin navigacijo na Nokio in sicer N97 mini?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Garmin bi naložil ravno zato, ker mi Nokia Maps ne delajo. Sem nalagal vse živo pa nič. Po posodobitvi opreme se je vse podrlo. Na Nokia Care pa nimajo pojma.
Na prejšnji N 95 sem imel naloženega Garmina pa je delal b.p..
Subadoo, seveda mi lahko pošlješ. Grem konec meseca zopet na Kitajsko, da se ne zgubim.
Na prejšnji N 95 sem imel naloženega Garmina pa je delal b.p..
Subadoo, seveda mi lahko pošlješ. Grem konec meseca zopet na Kitajsko, da se ne zgubim.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
mater, če ne bi bilo tok dela z instalacijo in urejanjem map, bi si jest to redno rihtal... tako se mi pa ne da...
taprvič sm se cel dan zafrkaval, da sem ga usposobil, pa še to ne vem, če je ok, sam vem da naslednjic bo moralo biti nekaj hudo nujnega, da se bom še enkrat lotil tega projekta...
Ne vem zakaj ne naredijo cracka bolj enostavnega...
taprvič sm se cel dan zafrkaval, da sem ga usposobil, pa še to ne vem, če je ok, sam vem da naslednjic bo moralo biti nekaj hudo nujnega, da se bom še enkrat lotil tega projekta...
ja mape so en izmed razlogov da sm zgorej reklamiral neki k ni gremlinmsenjur napisal/-a:mater, če ne bi bilo tok dela z instalacijo in urejanjem map, bi si jest to redno rihtal... tako se mi pa ne da...
pr mojmu mapo sam skopiras v folder into je to
POI(points of interest) samo skopiras v POI folder in je
itd......karkol dobis skopiras in dela
Sploh ni toliko dela.....meni vse skupaj vzame 15 minut. Na začetku je res trajalo celo večnost. Sedaj ko sem že diplomiral na temu....gre zelo hitro. Mape pa drugače že dobiš v IMG obliki, kakršne imam tudi sam. V IMG-ju je celotna europa (adriaroute 2.30 in city navigator 2011.3).
LP, Subadoo
LP, Subadoo
Subaru.....Better than KIA.....Warranty for Ever !!!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov