Windows boot iz USB Ključka
Windows boot iz USB Ključka
Pozdravljeni,
Že dalj časa se potim, ker bi rad, da se windowsi XP bootajo direktno iz USB Ključka. Do sedaj sem preskusil kar nekaj različnih načinov, kateri se najdejo na internetu, a brez uspeha. Tudi sodelavec je poskušal (kao neki veliki Hacker) in še vedno nič. Mi ve kdo povedati po šalabajzersko, kako to izpeljati...
Hvala in LP, Subadoo
Že dalj časa se potim, ker bi rad, da se windowsi XP bootajo direktno iz USB Ključka. Do sedaj sem preskusil kar nekaj različnih načinov, kateri se najdejo na internetu, a brez uspeha. Tudi sodelavec je poskušal (kao neki veliki Hacker) in še vedno nič. Mi ve kdo povedati po šalabajzersko, kako to izpeljati...
Hvala in LP, Subadoo
Subaru.....Better than KIA.....Warranty for Ever !!!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Investiraj v SSD (Solid State Drive). Bootanje z USB ključka bo itak prepočasno.Subadoo napisal/-a:Za enkrat si zelo želim, ker bi rad, da se moj CarPC boota iz USB ključka......more stable.
LP, Subadoo
D.
Z CF kartico (lexar 300x) in adapterjem je sicer počasnejše od trdega diska, ampak še zmeraj prebavljivo. Adapter se da dobit za na IDE ali SATA vodilo, CF pa je v tem primeru prepoznan kot običajni trdi disk in ni popolnoma nobenih komplikacij z inštaliranjem, kar v primeru "removable device" je. SSD je smešno predraga varianta v primerjavi s tem.
Če hočeš hitrejši prenos, kot ga omogočata SATA in IDE obstaja pa tudi PCI vmesnik, ki ima prostor za 4 CF kartice in podpira tudi raid.
Če hočeš hitrejši prenos, kot ga omogočata SATA in IDE obstaja pa tudi PCI vmesnik, ki ima prostor za 4 CF kartice in podpira tudi raid.
linux?
Ubuntu+elisa media center, soseda italiana
To mora bit tvoja sorodna duša Mare
Čeprav mislim tudi jaz, da bo najbolje en ssd nabavit, da lavfa sistem in ostalo spominske kartice.
No, sicer pa suckerja praši kako je on naredil, če se ne motim ima navaden hd noter.
Ubuntu+elisa media center, soseda italiana
To mora bit tvoja sorodna duša Mare
Čeprav mislim tudi jaz, da bo najbolje en ssd nabavit, da lavfa sistem in ostalo spominske kartice.
No, sicer pa suckerja praši kako je on naredil, če se ne motim ima navaden hd noter.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov