XT v LJ
-
turbolenza
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 53
- Kraj: lj
-
turbolenza
- Uporabnik foruma
-
turbolenza
- Uporabnik foruma
-
turbolenza
- Uporabnik foruma
-
turbolenza
- Uporabnik foruma
tale Nivica me že nekaj časa rajca! Čeprav je to popolnoma sofisticaren terenec, je prava premiera za vse Subije, glede zmogljivosti! Se spomnim dalnjega leta 2000, ko sem z Nivo reševal super terenca z imenom Mercedes GL 350 v lasti SV, ko je nasedel nazačetku poti proti Vršiču, opremljenega z verigami na vseh štirih kolesih, nasedlega na snegu. Z lahkoto sem ga potegnil na kolotek, ki sem ga naredil par ur prej po polnem trideset centimetrskem snegu. Kapetan je samo osramočeno gledal v tla, ko sem komentiral, da bi z našim(davkoplačevalskim denarjem), lahko SV kupila 30 Niv za isti denar. Moja Niva je bila oblečena v precej skromne Savine kramparice! Še danes imam lep spomin na ta dan! Smrt fašizmu, svoboda narodu! Kržiča še vedno nadlegujem, dokler se mi nekaj ne odpre! Na Subije, pač ne gre računat.
Verjetno misliš G? Ker GL-a so začeli prodajati šele v 2006turbolenza napisal/-a:tale Nivica me že nekaj časa rajca! Čeprav je to popolnoma sofisticaren terenec, je prava premiera za vse Subije, glede zmogljivosti! Se spomnim dalnjega leta 2000, ko sem z Nivo reševal super terenca z imenom Mercedes GL 350 v lasti SV, ko je nasedel nazačetku poti proti Vršiču, opremljenega z verigami na vseh štirih kolesih, nasedlega na snegu.
GL:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... enz_GL.jpg
G:
http://mercedesklub.net/site/mercedes-G.jpg
-
turbolenza
- Uporabnik foruma
morda je vse to res! kar se mečk tiče imam dejanske ikušnje samo z Ml-om. Nič posebnega, če pomislim na nakupno ceno. Glede XT-a, pa moram reči, čista katastrofa na snegu! Morda so bile vzrok moje zimske Michelinke. peljal sem sesredi januarja po novem zapadlem snegu, cca 6 cm, od toškega čela navzdol po zasneženem asfaltu. Ja, čista katasrofa! Če ne bi vklopil hill hoderja, bi bil zopet pri kleparju, ali pa še kaj hujega bi se lahko zgodilo in to pri hitrosti 25km/h. Nasproti so vozili lokalni golfi navzgor dosti hitreje, kot jaz navzdol. To pa ni več to, kar sem pred nakupom pričakoval. Morda bo kmalu na tenderju! Lahko, da mi bo kdo od Subijev očital premalo izkušenj na snegu, ampak če se voziš po jajcih, namesto, da bi bil suveren, to je zame vseeno preveč!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov