Hmm, naj ugibam...zato ker je povsem drug avto.....?Andrej napisal/-a:Če sem lohk mal otročji : kako je lohk Evo 9 hitrejši od krdela Imprez?
Raceland 26.3.2010
-
Andrej
Vozil je na slickihpicinni napisal/-a:Hmm, naj ugibam...zato ker je povsem drug avto.....?Andrej napisal/-a:Če sem lohk mal otročji : kako je lohk Evo 9 hitrejši od krdela Imprez?
Sicer pa bilo je res super, upam, da čimprej ponovimo, bo pa čase zanimivo spremljati še naprej, ker smo prvi štirje tako zelo skupaj z enakimi avtomobili na Potenzi.
nič niste napisali primerjave z vašimi prejšnjimi avtomobili, zihr so ogromne čeprav mislim, da se na RL imprezo in tudi evota težko pelje tako kot bi se ga moralo, saj je večinoma le 1 in 2, zato bo letos grobnik boljši...can"t wait
, no na ciljni ravnini gre 3 samo ne vem kako bi bilo če ne bi spuščali gasa v levem ovinku...crash,boom, bang!
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
-
Andrej
Primerjava...
težko ti točno opišem to primerjavo, saj sem z GT, edinokrat, ko sem bil na RL, vozil v dežju.
Vendar, tako kot je Bistri rekel, STI je sicer bolj vodljiv, jo pa baše dobrih 200 kg več. Zato tudi ni razlike v času v prid STI, vsaj na tej, jaz ji pravim "miki miška" progi. Če pa gremo na bolj resno pisto ala Grobnik in bi primerjali GT vs STI, jo STI prekaša, ni dileme.
Naslednjič je defenitivno cilj pod 56 sek. Se bom potrudil, sploh pri tlaku pnevmatik, tukaj je vsaj pri meni, še nekaj rezerve
težko ti točno opišem to primerjavo, saj sem z GT, edinokrat, ko sem bil na RL, vozil v dežju.
Vendar, tako kot je Bistri rekel, STI je sicer bolj vodljiv, jo pa baše dobrih 200 kg več. Zato tudi ni razlike v času v prid STI, vsaj na tej, jaz ji pravim "miki miška" progi. Če pa gremo na bolj resno pisto ala Grobnik in bi primerjali GT vs STI, jo STI prekaša, ni dileme.
Naslednjič je defenitivno cilj pod 56 sek. Se bom potrudil, sploh pri tlaku pnevmatik, tukaj je vsaj pri meni, še nekaj rezerve
Go Westy, go!
-
Andrej
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost